top of page

Korvausilmaventtiilin asennus

Hinta

349€ - 399€

Kesto

1 - 2 tuntia

Korvausilmaventtiilin asennus

Painovoimaisessa ja poistoilmanvaihdolla varustetussa asuinhuoneistossa on oltava korvausilmaventtiilit. Korvausilmaventtiilit voidaan asentaa joko ikkunakarmeihin tai seinään ikkunoiden läheisyyteen. On tärkeää, että korvausilmaventtiilin asennuspaikka on jonkin lämmönlähteen yläpuolella, jotta vedon tunnetta ei synny. Asumismukavuuden varmistamiseksi myös tärkeää, että korvausilmaventtiilien määrä on riittävä. Yleensä korvausilmaventtiilit asennetaan oleskelutiloihin, kuten olo- ja makuuhuoneisiin sekä työhuoneisiin.


Yksinkertaisin korvausilmaventtiili on käsin säädettävä tai lämpölaajenemiseen perustuva pieni osa, joka peittää seinään poratun aukon. Tuloilman tuottamisen voi myös ratkaista ikkunakarmeihin asennetun korvausilmaventtiilin avulla.


Nykyaikaiset ratkaisut ovat moottoroituja venttiilejä, jotka sekoittavat ulkoa tulevan ilman huoneilmaan. Näin vähennetään ilmojen lämpötilaerosta syntyvän mahdollisen vedon tunnetta.


Korvausilmaventtiiliä asennettaessa on tärkeää muistaa nyrkkisääntö, että seinään porattu reikä pitää kallistaa noin sentin per metri ulospäin, jotta kosteus ja vesi eivät pääse rakenteista sisään.


Huom!

Reikiä poratessa käytetään rakenneilmaisinta. Kalliitkin rakenneilmaisimet ovat valitettavan epäluotettavia. Mikäli porauksen aikana ilmenee piileviä rakenteita (esim. sähköjohto, vesiputki, palkki jne..), joudumme lopettamaan poraamisen ja poraamaan reiän toiseen kohtaan. Emme tarjoa jo poratun reiän ennallistamista, sillä palveluumme ei sisälly rakennustöitä. Näiden reikien sulku, maalaus ja korjaus jää tilaajan vastuulle. Voimme suositella sopivaa urakoitsijaa hoitamaan tarvittavat korjaustyöt.


Säädettävä

349€

Karmiventtiili

379€

Moottoroitu

399€

TARJOUSPYYNTÖ

Mitä IV palvelua olet etsimäsä?
Lataa tiedoto

Kiitos yhteydenotostasi! | Tack för din kontakt!

bottom of page