Lämpökuvaus ja raportti

Hinta

592€ - 1492€

Kesto

1 - 8 tuntia

Lämpökuvaus ja raportti

Lämpökuvaus on noninvasiivinen tutkimusmenetelmä, jota käytetään laaduntarkastuksessa sekä kanaviston kunnon tarkastuksessa. Lämpökuvaus paljastaa ilmavuodot sekä kylmäsillat rakennuksessa.

Lämpökuvauksen avulla voidaan selvittää talon mahdollinen lisäeristyksen tarve. Suoraa sähkölämmitystä käyttävien kiinteistöjen sähkönkulutuksesta yli puolet johtuu lämmityskustannuksista. Lämpökamerakuvauksen avulla voidaan varmistaa, että arvokas lämpö ei mene hukkaan. Ilmanvaihdon sään on oltava hyvin hoidettu ja mieluiten alipaineen puolella kuvauksen aikana.

Lämpökuvauksesta tehtyjen raporttien pohjalta on mahdollista ratkaista ongelmat tehokkaasti ja nopeasti. Lämpökuvaus on myös kustannustehokas ratkaisu, sillä pienemmät lämmityskustannukset säästävät rahaa ja ympäristöä. Lämpökuvaus on edullinen ja luotettava menetelmä, joka löytää rakennuksen lämpövuodot, kylmäsillat ja eristepuutteet muita menetelmiä tehokkaammin. Lämpökamerakuvaus osoittaa mahdollisen lämpöhukan tai rakenteiden korjaustarpeen.

Miten lämpökuvaus tehdään?

Lämpökuvaus ei vaadi esivalmisteluja. Tilat kuvataan sellaisenaan, rakenteita rikkomatta. Ennen työn aloitusta on hyvä saada kiinteistön kaikki piirustukset nähtäväksi. Asentaja saapuu paikalle lämpökameran tai lämpökuvaukseen tarkoitetun dronen kanssa ja suorittaa kuvauksen. Itse kuvaus on nopea toimenpide. Kuvauksen jälkeen siirrytään toimistolle, jossa kuvien ja piirustusten perusteella määritellään ongelmakohdat. Mahdollisista ongelmista raportoidaan ja laaditaan niille ratkaisuehdotukset.

1 tunti

592€

eniten 4 tuntia

992€

koko työpäivä

1492€