top of page

Ilmanvaihdon oheislaitteiden asennus

Tyypillinen hinta ja kesto

350€

2 - 4 tuntia

Ilmanvaihtojärjestelmät ovat erilaisia ja jatkuvasti uusiutuvia. Ala tarjoaa päivä päivältä enemmän mahdollisuuksia ja oheislaitteita. Nykyään järjestelmiin saa helposti hiilidioksidimittareita, kosteusantureita ja muita sensoreita. Venttiileitäkin on nykyään laaja valikoima ja monesti mahdolliset ongelmat ratkeavat ihan venttiilit vaihtamalla.

Koneellisessa poistoilmanvaihdossa yleinen ongelma on vedon tunne ja talvisin sisään virtaava jääkylmä ilma. Uudenlaiset venttiilit, kuten Finluft Oy:n sekoittava korvausilmaventtiili tai Climeconin lämmityspatruunalla varustettu venttiili voivat korjata tämän ongelman.

Terveysilman Velco-korvausilmaventtiilit säätävät itsensä lämpölaajenemisen avulla ja Vilpen uusi Flow-tuotevalikoima tarjoaa langattoman ohjauksen poistoilmanvaihtoon. Enervent Oy:n laadukkaat uuden sukupolven koneet ovat jo varusteltu ilmalämpöpumpulla. Ne viilentävät asunnon kesäisin ja lämmittävät talvisin.

Olemme kiinnostuneita alamme kehityksestä ja kerromme sinulle mielellämme lisää alan innovaatioista. Meidän kauttamme saat päivitettyä nykyisen ilmanvaihtojärjestelmäsi ajan tasalle.

TARJOUSPYYNTÖ

Mitä IV palvelua olet etsimäsä?
Lataa tiedoto

Kiitos yhteydenotostasi! | Tack för din kontakt!

bottom of page