top of page

Ilmanvaihtokoneiden asennus / vaihto

Tyypillinen hinta ja kesto

4000€

4 - 8 tuntia

IVAeris asentaa ilmanvaihtokoneet yritystiloihin sekä omakotitaloihin. Toimimme pääkaupunkiseudulla seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tuusula ja Kirkkonummi.

Tarjoamme ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelun, asennuksen ja säädön kokonaispalveluna. Meiltä saat myös ilmanvaihdon huollot ja puhdistukset. Asentajamme ovat oman alansa ammattilaisia ja ylpeitä omasta työstään. Sovitut työt hoidetaan loppuun asti ja laadukas työnjälki on meille tavaramerkki.

Miten valitaan ilmanvaihtokone?

Mikäli sopivan ilmanvaihtokoneen löytäminen askarruttaa, ottakaa yhteyttä niin kartoitamme teille parhaan vaihtoehdon, ottaen huomioon ilmanvaihtokoneelle tarkoitetun tilan. Voimme vertailla hintoja puolestanne tai esitellä kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot.

Ilmanvaihtokoneiden LTO-ratkaisut (lämmön talteenotto) ovat erilaisia ja voimme esittää tarpeisiinne parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kone voi olla varustettu vastavirtakennolla, ristivastavirtakennolla tai pyörivällä kennolla.

Uusien EC-tasavirtamoottoreiden sähkönkulutus on paljon pienempi kuin vaihtovirralla toimivat vanhat ilmanvaihtokoneet. Oikein valittu ilmanvaihtokone ja ilmanvaihtoratkaisu on energiatehokas, säästää sähköä sekä lämmityksen tarvetta. Näin pienennät siis hiilijalanjälkeäsi ja sähkölaskuasi.

TARJOUSPYYNTÖ

Mitä IV palvelua olet etsimäsä?
Lataa tiedoto

Kiitos yhteydenotostasi! | Tack för din kontakt!

bottom of page