top of page

Iv-järjestelmän asennus

Tyypillinen hinta ja kesto

9000€

2 - 3 päivää

Ilmanvaihtojärjestelmä voidaan toteuttaa kolmella eri tavalla:

  • Painovoimaisena, kun ilmanvaihto perustuu ulko- ja sisäilman lämpötilaeroon ja tuulen aiheuttamaan paine-eroon.

  • Koneellisena poistoilmanvaihtona, kun ilmanvaihtoa on tehostettu koneellisesti joko huippuimurilla tai kanavapuhaltimella.

  • Lämmön talteenotolla (LTO), kun laitteisto on varustettu koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla. Tällöin ilmanvaihto toteutetaan täysin koneellisesti. LTO-järjestelmä varmistaa parhaiten rakennuksen ilman vaihtuvuuden.

Ilmanvaihdon päätoimintaperiaate on ilmanvaihtojärjestelmästä riippumatta samankaltainen. IVAeris tekee ilmanvaihtojärjestelmien kokonaistoimituksia uudisrakennuksiin. Toimialueitamme ovat Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tuusula ja Kirkkonummi.

Ilmanvaihtojärjestelmän kokonaistoimitus pitää sisällään suunnittelun, IV-laitteet, kanavat, asennustyöt, mittaukset ja säädöt. Toteutamme järjestelmät sekä suuriin liikekiinteistöihin että omakotitaloihin.

Toimitamme ilmanvaihtojärjestelmät uudisrakennuksiin "avaimet käteen" -periaatteella. Teemme myös uudisrakennuksien ilmanvaihtojärjestelmien suunnitelmia. Järjestelmä voidaan toteuttaa myös asiakkaan toimittaman suunnitelman mukaisesti.

IVAeris toimittaa ilmanvaihtokanavat, äänenvaimentimet ja mahdolliset mittatilausosat, sekä päätelaitteet kuten hajottimet tai venttiilit. Mikäli kiinnostuitte palvelustamme, ottakaa yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu!

TARJOUSPYYNTÖ

Mitä IV palvelua olet etsimäsä?
Lataa tiedoto

Kiitos yhteydenotostasi! | Tack för din kontakt!

bottom of page