top of page

IV-järjestelmän saneeraus

Tyypillinen hinta ja kesto

5000€

1 - 2 päivää

IVAeris tekee ilmanvaihtokoneiden vaihdot sekä päivittää ilmanvaihtojärjestelmät nykyaikaisiksi.

Vanhan painovoimaisen ilmanvaihtojärjestelmän voi muuttaa helposti poistoilmajärjestelmäksi, mikäli huolehditaan riittävän korvausilman tuottamisesta. Tällöin järjestelmän päivittämisen yhteydessä asuntoihin asennetaan karmiventtiilit sekä muut korvausilmaratkaisut. Muutoksen jälkeen on muistettava, että poistoilmanvaihtojärjestelmän puhdistusväli on viisi vuotta. Lue lisää ilmanvaihtojärjestelmän puhdistuksesta.

Vanhan koneen vaihto (ilmanvaihdon asennus)

Ennen työn aloittamista käymme nykytilanteen läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Mikäli asiakas on jo valinnut haluamansa koneen, katsomme parhaan ratkaisun sen asentamiseen.

Tarvittaessa autamme myös koneen valinnassa. Teemme myös saneerauskohteiden suunnittelutyöt. Mikäli kyseessä on vanhan järjestelmän päivitys, esimerkiksi poistoilmanvaihdosta LTO:on, työt voidaan hoitaa "avaimet käteen" -periaatteella. Kauttamme onnistuu uusien kanavien asennus sekä niiden kotelointi.

Vanhan ilmanvaihtokoneen vaihto uuteen maksaa investoinnin takaisin tyypillisesti melko nopeasti pienentyneen sähkönkulutuksen ansiosta.

TARJOUSPYYNTÖ

Mitä IV palvelua olet etsimäsä?
Lataa tiedoto

Kiitos yhteydenotostasi! | Tack för din kontakt!

bottom of page