top of page

Ongelmanetsintä ja lämpökuvaus

Tyypillinen hinta ja kesto

1800€

2 - 4 tuntia

Lämpökuvaus on noninvasiivinen tutkimusmenetelmä, jota käytetään laaduntarkastuksessa sekä kanaviston kunnon tarkastuksessa. Lämpökuvaus paljastaa ilmavuodot sekä kylmäsillat rakennuksessa.

Lämpökuvauksen avulla voidaan selvittää talon mahdollinen lisäeristyksen tarve. Suoraa sähkölämmitystä käyttävien kiinteistöjen sähkönkulutuksesta yli puolet johtuu lämmityskustannuksista. Lämpökamerakuvauksen avulla voidaan varmistaa, että arvokas lämpö ei mene hukkaan. Ilmanvaihdon säätö on oltava hyvin hoidettu ja mieluiten alipaineen puolella kuvauksen aikana.

Lämpökuvauksella tehtyjen raporttien pohjalta on mahdollista ratkaista ongelmat tehokkaasti ja nopeasti. Lämpökuvaus on myös kustannustehokas ratkaisu, sillä pienemmät lämmityskustannukset säästävät rahaa ja samalla ympäristöpäästöt pienenevät, kun sähköä tarvitaan vähemmän. Lämpökuvaus on edullinen ja luotettava menetelmä, joka löytää rakennuksen lämpövuodot, kylmäsillat ja eristepuutteet muita menetelmiä tehokkaammin. Lämpökamerakuvaus osoittaa mahdollisen lämpöhukan tai rakenteiden korjaustarpeen.

Miten lämpökuvaus tehdään?

Lämpökuvaus ei vaadi esivalmisteluja. Tilat kuvataan sellaisenaan, rakenteita rikkomatta. Ennen työn aloitusta on hyvä saada kiinteistön kaikki piirustukset nähtäväksi. Asentaja saapuu paikalle lämpökameran tai lämpökuvaukseen tarkoitetun dronen kanssa ja suorittaa kuvauksen. Itse kuvaus on nopea toimenpide. Kuvauksen jälkeen määritellään ongelmakohdat kuvien ja piirustusten avulla. Mahdolliset ongelmat raportoidaan ja niille laaditaan ratkaisuehdotukset.

TARJOUSPYYNTÖ

Mitä IV palvelua olet etsimäsä?
Lataa tiedoto

Kiitos yhteydenotostasi! | Tack för din kontakt!

bottom of page