Tehdään yhdessä kaupankäynnistä inhimillinen kokemus!

Ilmanvaihtojärjestelmät

Ilmanvaihto voidaan toteuttaa kolmella eri tavalla. Järjestelmä voi olla:

  • Painovoimainen, kun ilmanvaihto perustuu ulko- ja sisäilman lämpötilaeroon ja tuulen aiheuttamaan paine-eroon.

  • Koneellinen poistoilmanvaihto, jossa huoneiston ilmanvaihtoa on tehostettu koneellisesti, useimmiten huippuimurilla tai kanavapuhaltimella.

  • Lämmöntaltenotolla varustetuttu koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, jolloin huoneiston ilmanvaihto toteutetaan täysin koneellisesti. LTO-järjestelmä varmistaa parhaiten rakennuksen ilmanvaihtuvuuden.

Ilmanvaihdon päätoimintaperiaate on ilmanvaihtojärjestelmästä riippumatta samankaltainen.  Aeris tekee ilmanvaihtojärjestelmien kokonaistoimituksia uudisrakennuksiin. Toimialueemme on Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tuusula ja Kirkkonummi.

 

Ilmanvaihtojärjestelmän kokonaistoimitus pitää sisällään suunnittelun, IV-laitteet, kanavat, asennustyöt, mittaukset ja säädöt. Toteutamme järjestelmät sekä suuriin liikekiinteistöihin tai omakotitaloihin.

 

Toimitamme ilmanvaihtojärjestelmät uudisrakennuksiin avaimet käteen periaatteella. Teemme uudisrakennuksien ilmanvaihtojärjestelmien suunnitelmia, mutta järjestelmä voidaan toteuttaa myös asiakkaan toimittaman suunnitelman mukaisesti.

 

Aeris toimittaa ilmanvaihtokanavat, äänenvaimentimet ja mahdolliset mittatilausosat, sekä päätelaitteet kuten hajottimet tai venttiilit. Mikäli kiinnostuitte palvelustamme, ottakaa yhteyttä ja aloitetaan suunnittelu!

arrow&v
arrow&v
arrow&v
  • Black Instagram Icon

©2019 by Aeris.