Tehdään yhdessä kaupankäynnistä inhimillinen kokemus!

Ilmanvaihtokoneen asennus

Aeris asentaa ilmanvaihtokoneet yritystiloihin sekä omakotitaloihin. Toimimme pääkaupunkiseudulla toimialueenamme Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Tuusula ja Kirkkonummi.

Tarjoamme ilmanvaihtojärjestelmän suunnittelun, asennuksen ja säädön yhtenä pakettina. Meiltä saat myös ilmanvaihdon huollot ja puhdistukset. Asentajillamme on vankka kokemus alalta sekä ammattiylpeyttä, joten sovitut työt eivät jää hoitamatta. Laadukas työnjälki on meille itsestäänselvyys.

 

Miten valitaan ilmanvaihtokone?

Mikäli sopivan ilmanvaihtokoneen löytäminen askarruttaa, ottakaa yhteyttä niin kartoitamme tarvittavan ilmamäärän, ottaen huomioon ilmanvaihtokoneelle tarkoitetun tilan. Voimme vertaille hinnat puolestanne tai esittää kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot.

 

Ilmanvaihtokoneiden LTO (lämmön talteenotto) ratkaisut ovat erilaisia ja voimme esittää tarpeisiinne parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kone voi olla vastavirtakennolla, ristivastavirtakennolla tai pyörivällä kennolla.

 

Uusien EC- tasavirtamoottoreiden sähkönkulutus ilmanvaihtokoneissa on paljon pienempi kuin vaihtovirralla toimivat vanhat ilmanvaihtokoneet. Oikein valittu ilmanvaihtokone ja ilmanvaihtoratkaisu on energiatehokas, säästää sähköä sekä lämmityksen tarvetta. Näin pienennät siis hiilijalanjälkeäsi.

arrow&v
arrow&v
arrow&v
  • Black Instagram Icon

©2019 by Aeris.