Tehdään yhdessä kaupankäynnistä inhimillinen kokemus!

Lämpökuvaukset

Lämpökuvaus on nonivasiivinen tutkimusmenetelmä, jota voidaan käyttää laadun- ja kanavisto kunnon tarkastuksessa. Lämpökuvaus paljastaa ilmavuodot sekä kylmäsillat rakennuksessa.

 

Lämpökuvauksen avulla voidaan selvittää talon mahdollinen lisäeristyksen tarve. Suoraa sähkölämmitystä käyttävien kiinteistöjen sähkönkulutuksesta yli puolet johtuu lämmityskustannuksista. Lämpökamerakuvauksen avulla voidaan varmistaa, että kalliisti tuotettu lämpö ei mene hukkaan.

Lämpökuvauksesta tehtyjen raporttien pohjalta on mahdollista ratkaista ongelmat tehokkaasti ja nopeasti. Lämpökuvaus on myös kustannustehokas ratkaisu, sillä pienemmät lämmityskustannukset säästävät rahaa ja samalla ympäristöpäästöt pienenevät kun sähköä tarvitaan vähemmän. Lämpökuvaus on edullinen ja luotettava menetelmä, joka löytää rakennuksen lämpövuodot, kylmäsillat ja eristepuutteet muita menetelmiä tehokkaammin. Lämpökamerakuvaus osoittaa mahdollisen lämpöhukan tai rakenteiden korjaustarpeen.

 

Miten lämpökuvaus hoidetaan?

Lämpökuvaus ei vaadi esivalmisteluja. Tilat kuvataan sellaisenaan, rakenteita rikkomatta. Ennen työn aloitusta on hyvä saada kiinteistön kaikki piirrustukset nähtäväksi. Asentaja saapuu paikalle lämpökameran tai lämpökuvausdronen kanssa suorittaen kuvauksen. Itse kuvaus on nopea toimenpide. Kirjalliset työt jatkuvat toimistolla, kuvien ja piirrustusten perusteella määritellään ongelmakohdat. Mahdolliset ongelmat raportoidaan ja laaditaan niille ratkaisuehdotukset.

arrow&v
arrow&v
arrow&v
  • Black Instagram Icon

©2019 by Aeris.