top of page

Apua, ilma on tunkkaista ja meillä ei ole korvausilmaa – Näin ratkaisemme ilmanvaihtohaasteet

Ilmanvaihto on tärkeä osa terveellistä ja viihtyisää asumista, mutta valitettavasti monet pääkaupunkiseudun asuinkiinteistöt kärsivät tunkaisesta sisäilmasta ja puutteellisesta korvausilmasta. IVAeris Oy on ilmanvaihdon asennus- ja huoltoyhtiö, joka auttaa sinua ratkaisemaan nämä haasteet ja parantamaan asuinympäristösi ilmanlaatua.

Korvausilman riittävyys on yksi keskeisimmistä tekijöistä ilmanvaihdon toimivuudessa. Jos korvausilmaa ei ole tarpeeksi, ilmanvaihto ei pysty toimimaan oikein, mikä voi johtaa tunkkaiseen sisäilmaan ja muihin sisäilmaongelmiin. Riittämätön korvausilma voi johtua esimerkiksi ikkunakarmeissa olevien rakoventtiilien tukkeutumisesta, ulkovaipan tiivistämisestä remontin yhteydessä tai asukkaiden omista remonteista, joissa korvausilman reitit on suljettu.


IVAeris Oy:n ammattilaiset voivat auttaa sinua paikallistamaan korvausilman puutteeseen liittyvät ongelmat, esimerkiksi lämpökameran avulla. Kun ongelma on paikallistettu, voimme avata tukkeutuneet reitit ja varmistaa, että korvausilma pääsee virtaamaan asuntoon.

Myös suodattimien kunnolla on suuri merkitys ilmanvaihdon toimivuudelle. Tukkeutuneet suodattimet estävät puhtaan ilman sisälle pääsyn, joten on tärkeää vaihtaa ne säännöllisesti. Kaupunkialueella suodattimet tulisi vaihtaa 2-4 kertaa vuodessa.


IVAeris Oy tarjoaa palveluitaan ilmanvaihtojärjestelmän tarkastamiseen ja huoltoon, johon sisältyy myös korvausilman venttiilien puhdistus ja suodattimien vaihto. Saat meiltä kuvallisen raportin, jossa kerrotaan mahdolliset viat ja puutteet sekä tarjotaan korjaustoimenpiteet. Huolenpitosopimuksella voit varmistaa, että suodattimien vaihto ja muut huoltotoimenpiteet tehdään säännöllisesti.


Asukkaana voit itse vaikuttaa ilmanvaihdon toimivuuteen puhdistamalla venttiilit ulkopuolelta ja vaihthtamalla liesituulettimen rasvasuodattimen säännöllisesti. Venttiilien puhdistus on helppoa: käytä pölynimurin harjasuulaketta ja imaise pölyt venttiilin suulta vähintään kerran vuodessa. Muista kuitenkin, että venttiilien säätöihin ei tulisi koskea ilman ammattilaisen apua.


Liesituulettimen rasvasuodattimen puhdistus on tärkeää sekä hygienian että paloturvallisuuden kannalta. Rasvasuodattimen tulisi olla puhdas, jotta se ei tukkeudu rasvan ja pölyn yhdistelmästä. Suosittelemme puhdistamaan rasvasuodattimen jopa kuukausittain. Metalliset suodattimet voi yleensä pestä astianpesukoneessa, kun taas kuitukankaiset ja aktiivihiilisuodattimet tulee vaihtaa valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Kun ilmanvaihto toimii oikein, sisäilma on raikasta ja terveellistä. IVAeris Oy auttaa sinua ja taloyhtiötäsi varmistamaan, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos koet ilmanvaihtoon liittyviä ongelmia tai tarvitset apua järjestelmän huollossa ja ylläpidossa.


Ilmanvaihtojärjestelmän toimivuus on ratkaisevaa sisäilman laadun ja asukkaiden terveyden kannalta. Riittävä korvausilma ja suodattimien säännöllinen vaihto ovat avaintekijöitä hyvän sisäilman saavuttamiseksi. IVAeris Oy on asiantuntijayritys, joka auttaa taloyhtiöitä ja asukkaita huolehtimaan ilmanvaihdon oikeasta toiminnasta, jotta sisäilma pysyy raikkaana ja terveellisenä.


IVAeris Oy on sitoutunut tarjoamaan laadukasta ja henkilökohtaista palvelua ilmanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on yksilö ja ansaitsee asiantuntevaa apua. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset apua ilmanvaihdon huollossa tai ongelmien ratkaisemisessa. Panostamme inhimilliseen palveluun ja laadukkaaseen työnjälkeen – yhdessä varmistamme, että ilmanvaihtosi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoaa puhdasta ilmaa ilman haitallisia epäpuhtauksia. Ota yhteyttä IVAeris Oy:öön tänään ja anna meidän auttaa sinua huolehtimaan ilmanvaihdostasi.

WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fi


Comments


bottom of page