top of page

Ilmanvaihtokanavien puhdistus – miten se tapahtuu?

Ilmanvaihdon asennus- ja huoltoyhtiö, IVAeris Oy, tarjoaa laadukasta ilmanvaihtokanavien puhdistusta asiakkailleen. Ilmanvaihtokanavien puhdistus on tärkeää sisäilman laadun parantamiseksi ja ylläpitämiseksi, ja se tulisi tehdä säännöllisesti. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten ilmanvaihtokanavien puhdistusprosessi toimii.

Ilmanvaihtokanavien puhdistusprosessi:

  1. Ilmanvaihtoventtiilien irrottaminen: Ensimmäinen vaihe on irrottaa ilmanvaihtoventtiilit, jotta päästään käsiksi ilmanvaihtokanaviin.

  2. Ilmanvaihtokanaviston alipaineistaminen: Kanavisto alipaineistetaan, jotta lika ja pöly saadaan ohjattua ulos kanavistosta puhdistuksen aikana.

  3. Puhdistus kelavaijeriharjalla: Ilmanvaihtokanavien puhdistus tehdään kelavaijeriharjalla, joka irrottaa lian ja pölyn kanavien sisäpinnoilta.

  4. Lian ja pölyn poistaminen: Puhdistuksen aikana lika ja pöly ohjataan alipaineistetusta ilmanvaihtokanavistosta ulos asunnosta tai kerätään talteen sisäyksikön avulla.

  5. Venttiilien puhdistus ja tiivisteen tarkastus: Lopuksi ilmanvaihtoventtiilit puhdistetaan liuotinpesunesteellä, ja niiden tiivisteet tarkastetaan.

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksen jälkeen suoritetaan ilmamäärien mittaus ja säätötyöt, jotta asunnon ilmanvaihto saadaan säädettyä oikein. IVAeris Oy toimittaa mittaus- ja säätötyöstä asianmukaisen pöytäkirjan.

IVAeris Oy uskoo henkilökohtaiseen lähestymistapaan ja asiakaspalveluun, jossa jokainen asiakas on tärkeä. Meille on tärkeää, että tunnet olosi huomioon otetuksi ja saat asiantuntevaa apua ilmanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä. Panostamme laadukkaaseen työhön ja pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen, jotta voit nauttia puhtaasta ja terveellisestä sisäilmasta. Jos sinulla on kysyttävää ilmanvaihdosta tai haluat varmistaa kodin tai työpaikan ilmanvaihtojärjestelmän toimivuuden, ota rohkeasti yhteyttä IVAeris Oy:hyn – olemme täällä auttaaksemme!

WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fiViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page