top of page

Näkyvä home on aina ongelma - ratkaisuna ilmanvaihdon optimointi

Sisätilojen homeongelmat ovat todellinen terveysuhka, johon tulee suhtautua vakavasti. Suomalaisten tutkimusten mukaan sisätiloissa oleva home voi aiheuttaa merkittäviä terveydellisiä haittoja. Jos homekasvusto on silmin nähtävissä, ongelma on ilmeinen, ja toimenpiteet ovat välttämättömiä.


Homeen kasvun tunnistaminen voi kuitenkin olla haastavaa, koska rakenteiden sisälle ei nähdä. Pinnalla näkyvät tummat läikät tai ”maakellarin” haju voivat olla ainoita merkkejä homeongelmasta. Mikäli homeongelmaa epäillään, on tärkeää ottaa yhteyttä asiantuntijaan, joka pystyy suorittamaan tarvittavat mittaukset ja arvioimaan tilanteen.

Homevaurioiden torjunta ei ole pelkästään näkyvän homeen poistamista tai peittämistä. On elintärkeää selvittää ja korjata kastumisen syyt, jotta homeen kasvulle suotuisat olosuhteet poistuvat. Ilman ja rakenteiden kosteuden mittaaminen onkin usein ensimmäinen askel homeongelman ratkaisemiseksi.


IVAeris Oy:n palveluksessa työskentelee ilmanvaihdon ja sisäilman asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua tunnistamaan ja ratkaisemaan homeongelmasi. Käytämme parhaita käytettävissä olevia tekniikoita ja työkaluja homeen havaitsemiseksi ja poistamiseksi sekä ilmanvaihdon optimoimiseksi. Pyrimme auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan terveellisen sisäilman, koska uskomme, että puhdas sisäilma on jokaisen oikeus.

Otathan yhteyttä meihin, mikäli tarvitset apua homeongelmien ratkaisemiseksi. IVAeris Oy:ssä asiakastyytyväisyys, yhteistyö, vastuullisuus ja edistys eivät ole pelkkiä sanoja, vaan perusarvoja, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme. Me tiedämme, me välitämme ja me hoidamme homman.


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fiViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page