top of page

Sisäilman Kosteus - Miten Hallita ja Estää Kosteuden Aiheuttamat Ongelmat?

Sisäilman kosteus on monien sisäilmaongelmien taustalla. Tässä blogikirjoituksessa tutustumme sisäilman kosteuden lähteisiin, riskeihin ja toimiin, joilla kosteuden aiheuttamia ongelmia voidaan ennaltaehkäistä.

Kosteus sisätiloissa voi syntyä monista lähteistä: ihmisen hengityksestä, ruuanlaitosta, pyykinkuivauksesta, peseytymisestä ja jopa ilmankostuttimien käytöstä. Kaikki nämä toiminnot tuottavat vesihöyryä, joka tiivistyessään pinnoille voi aiheuttaa kosteusvaurioita.


Kosteuden aiheuttamien ongelmien ehkäisemiseksi on tärkeää, että tiloissa on riittävä ilmanvaihto. Jos esimerkiksi pesuhuoneen peili huurtuu suihkun aikana eikä huuru poistu nopeasti, on merkki riittämättömästä ilmanvaihdosta. Myös tilat, joissa kuivataan pyykkiä, tarvitsevat tehokkaan ilmanvaihdon.


Suosittelemme hankkimaan luotettavan kosteusmittarin, jotta sisäilman kosteustasoa voidaan seurata ja säädellä. Rakenteiden lisäeristäminen voi myös auttaa ehkäisemään kosteuden tiivistymistä, mutta tällöin on huolehdittava myös hyvästä höyrysulusta.

IVAeris Oy on ilmanvaihdon asennus- ja huoltoyhtiö, jonka keskeisiä arvoja ovat asiakastyytyväisyys, yhteistyö, vastuullisuus ja edistys. Olemme täällä auttamassa sinua kosteusongelmien ehkäisyssä ja ilmanvaihdon parantamisessa. Tarjoamme ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja auttavat heitä luomaan terveellisen ja mukavan sisäilman.


Rohkaisemme sinua ottamaan yhteyttä meihin, jos haluat lisätietoja sisäilman kosteuden hallinnasta tai tarvitset apua ilmanvaihdon asennuksessa tai huollossa. Soita meille 010 206 3000, käy verkkosivuillamme www.aeris.fi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@aeris.fi. IVAeris Oy - Me tiedämme, me välitämme ja me saamme sen aikaan!


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fiViimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page