top of page

Täydellinen suodatinvaihtotarjous: Puhdasta ilmaa siitepölykauden jälkeen!Kuvittele, että voit hengittää raikasta, puhdasta ilmaa koko vuoden ympäri – kuulostaa hyvältä, eikö? Suomessa joka neljäs kärsii allergioista, ja puolet näistä johtuu siitepölystä. Kun siitepölykausi iskee, monet vetäytyvät sisätiloihin suojautuakseen. Mutta entä jos kotisi ilmanvaihto ei toimi kunnolla?Nyt on aika toimia! Voit ostaa ja maksaa suodatinvaihtotarjouksen heti tarjoushintaan 292€. Tämän jälkeen IVAeriksesta otetaan sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä sopiaksemme suodatinvaihdon ajankohdasta. Tarjous on voimassa ainoastaan Uudellamaalla. Siitepölykausi on päättymässä, ja suodattimet ovat varmasti tukossa. Tässä on tilaisuutesi: tarjoamme kausihuollon erikoishintaan ja suodattimet kaupan päälle seuraaviin Swegon ilmanvaihtokoneisiin:


• Swegon Casa 270

• Swegon Ilto 270

• Swegon Ilto 300

• Swegon Ilto 350

• Swegon Ilto 400
IVAeriksen työntekijä vaihtaa Velco-korvausilmaventtiilin suodatinta olohuoneessa. Pöydällä näkyy suodatinmateriaaleja, Velco-pakkaus ja puhdistuspyyhkeitä. Taustalla näkyy tikkaat ja ikkunasta tulevaa luonnonvaloa.


Miksi Tämä Tarjous on Niin Tärkeä?


Ilmansaasteet ja epäpuhtaudet voivat hiipiä sisäilmaan ja aiheuttaa vakavia terveysongelmia, kuten yskää, hengenahdistusta ja jopa sydän- ja verisuonitauteja. Sisäilman laadun parantaminen on kriittistä terveyden ylläpitämiseksi.


Kolme Siitepölykauden Vaihetta


1. Kevät: Lehtipuut, kuten koivu, vapauttavat siitepölyä.

2. Kesä: Heinät, kuten timotei, kukkivat ja siitepölyä on runsaasti ilmassa.

3. Syksy: Pujo aiheuttaa allergiaoireita loppukesästä syksyyn.Kaavio nimeltään "Siitepölykaudet" näyttää eri kasvien siitepölyn esiintymisen vuoden aikana. Se käyttää vaakasuuntaista palkkimuotoa ilmaistakseen viiden eri kasvin siitepölyn esiintymisen ja tiheyden kahdentoista kuukauden aikana.


Heinän Siitepöly


Heinäkasvit, kuten timotei ja viljat, kukkivat keskikesällä ja vapauttavat siitepölyä erityisesti lämpiminä, kuivina ja tuulisina päivinä. Allergiaoireita voi esiintyä huhtikuusta lokakuuhun, mutta eniten oireita on keskikesällä.


Puiden Siitepöly


Koivuallergia on yleinen, ja sen siitepölykausi on lyhyt mutta intensiivinen. Koivun lisäksi myös pähkinäpensas ja leppä voivat aiheuttaa allergiaoireita.


Pujon Siitepöly


Pujo kukkii heinäkuusta syyskuuhun ja kasvaa avoimilla paikoilla, kuten pelloilla ja teiden varsilla. Maustekasvit kuten basilika ja oregano voivat myös aiheuttaa oireita pujoallergikoille.


Toimi Nyt ja Hyödynnä Upea Tarjous!


Nyt on täydellinen hetki varmistaa kotisi ilmanlaatu ja suojautua siitepölyltä ja muilta epäpuhtauksilta. Tilaa kausihuolto nyt ja saat suodattimet kaupan päälle – pidä kotisi ilma puhtaana ja raikkaana!


Älä odota, toimi heti ja tilaa suodatinvaihtosi nyt! Hengitä helpommin ja suojaa perheesi terveyttä.


Tartu tilaisuuteen ja varmista kotisi ilmanlaatu jo tänään hintaan 292€!


IVAeriksen työntekijä pohtii, minkä suodattimen hankkisi tukkuliike Dahlista. Hänen kädessään on kaksi erilaista Vallox-ilmanvaihtokoneen suodatinta. Taustalla näkyy tukkuliikkeen hyllyjä ja suuri Dahlin logo.

Onko sinulla eri ilmanvaihtokone kuin tarjouksessa, mutta silti haluat suodatinvaihdon?


Ei hätää! Pyydä meiltä tarjous suodatinvaihdosta omalle ilmanvaihtokoneellesi!


WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

9 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page