top of page

Tehokas ja siisti ilmanvaihtokanavien puhdistus – IVAeris Oy:n ratkaisu puhtaaseen sisäilmaan

IVAeris Oy tarjoaa asiantuntevaa ja ammattitaitoista palvelua ilmanvaihtokanavien puhdistuksessa. Puhdistusmenetelmämme on suunniteltu minimoimaan pölyhaitat asunnon sisällä ja varmistamaan, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii tehokkaasti ja turvallisesti.

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksen tarve vaihtelee kohteen mukaan, mutta yleisesti ottaen kohteeseen riittää 1-3 puhdistajaa. Työmäärään vaikuttavat kohteen koko ja ilmanvaihtojärjestelmän laajuus.


Yleisimpiä kohteita, jossa ilmanvaihtokanavien puhdistuspalvelumme on erittäin hyödyllinen, ovat omakotitalot, paritalot, rintamamiestalot, rivitalot, luhtitalot, kerrostalot, säätiöt, teollisuus- ja tuotantotilat, koulut, kauppakeskukset ja ravintolat.


IVAeris Oy:n puhdistusprosessi on suunniteltu siten, ettei asunnon sisätiloihin synny pölyhaittoja. Kun ilmanvaihtokanavat puhdistetaan, pöly ja lika poistetaan kanavistosta alipaineistajan avulla suoraan ulos asunnosta. Jos alipaineistus toteutetaan sisätiloissa, pöly ja lika kerätään talteen sisäyksikön avulla.

Ymmärrämme, että puhtaan ja terveellisen sisäilman saavuttaminen on tärkeää asukkaille ja rakennuksen käyttäjille. Siksi IVAeris Oy on sitoutunut tarjoamaan tehokasta ja siistiä ilmanvaihtokanavien puhdistusta, joka mahdollistaa huolettoman ja turvallisen asumisen ja työskentelyn.


IVAeris Oy tarjoaa ammattitaitoista ja tehokasta ilmanvaihtokanavien puhdistusta, joka takaa puhtaan ja terveellisen sisäilman erilaisissa kohteissa. Puhdistusmenetelmät ovat suunniteltu minimoimaan pölyhaitat asunnon sisällä ja huolehtimaan ilmanvaihtojärjestelmän tehokkuudesta ja turvallisuudesta.


IVAeris Oy:ssä panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja koemme, että asiakkaat ovat enemmän kuin vain numeroita. Olemme täällä auttaaksemme sinua kaikissa ilmanvaihtoon liittyvissä kysymyksissä ja huolenaiheissa. Yhdessä voimme varmistaa, että ilmanvaihtojärjestelmäsi toimii tehokkaasti ja terveellisesti, parantaen sisäilman laatua ja vähentäen haitallisten epäpuhtauksien määrää. Älä epäröi ottaa yhteyttä IVAeris Oy:öön, jos tarvitset apua ilmanvaihdon parissa – teemme kaikkemme palvellaksemme sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

WE KNOW, WE CARE & WE GET IT DONE


IVAeris Oy

010 206 3000

www.aeris.fi

info@aeris.fi


Comments


bottom of page