top of page

Jaakonkatu 3

2019

Asennus

Helsinki

Finnplumber LVI Asennus

IVAeris Oy:n asiantuntijat suorittivat ilmanvaihtokanavien asennustyöt toimistorakennuksessa, joka sijaitsee Helsingin Jaakonkadulla. Tilaaja oli Finnplumber LVI-Asennus, joka on yksi alansa johtavista yrityksistä.


Projektissa toteutettiin ilmanvaihtokanavien asennus työmaan edellyttämällä ammattitaidolla. Tämä sisälsi kaikki asennusprosessin vaiheet, mukaan lukien asennuksen suunnittelun, kanaviston kokoamisen ja lopullisen asennuksen. Koko työn ajan noudatettiin Suomen rakennusmääräyksiä, jotka ovat suunniteltu takaamaan korkealaatuinen lopputulos ja turvallisuus sekä työntekijöille että rakennuksen käyttäjille.


Asennustyötä tehtiin tuntityönä, mikä varmisti, että jokaiseen yksityiskohtaan kiinnitettiin huomiota ja jokainen tehtävä suoritettiin huolellisesti. Asennustyön aikana korostui IVAeris Oy:n joustavuus ja sitoutuminen laatuun, osoittaen kykynsä vastata monenlaisiin työvaatimuksiin ja -olosuhteisiin.


Lopputulos oli uusi, hyvin toimiva ja asennettu ilmanvaihtojärjestelmä, joka on suunniteltu palvelemaan rakennuksen käyttäjiä pitkällä aikavälillä. Se varmistaa rakennuksen ilmanvaihdon olevan asianmukaista, terveellistä ja mukavaa kaikille sen käyttäjille.

Referenssigalleria

bottom of page