top of page

Amandantie 2

2019

Asennus

Kirkkonummi

LVI-J. Kaisto Oy

Hoivakodissa Kirkkonummen Amandantiellä toteutettiin huolellinen ja ammattimainen ilmanvaihtojärjestelmän asennusprojekti. IVAeris Oy otti vastuun koneellisen tulo- ja poistojärjestelmän asennuksesta, joka tehtiin yhteistyössä tilaajan, LVI-J. Kaisto Oy:n kanssa.


Työ aloitettiin tarkastelemalla olemassa olevia kanavistoja, joita oli jo merkitty aikaisemmin. Tässä vaiheessa havaittiin, että jotkut kanavat oli asennettu ullakolle toisin päin joten työn aloitettiin olemassa olevien kanavistojen korjauksella.


Kun työ oli saatu alkuun, kaikkien kanavien paikat merkittiin konehuoneen seinään, jotta rakennustöiden osapuolet voivat tehdä tarvittavat reiät. Tämä tärkeä osa prosessia varmistaa, että koko ilmanvaihtojärjestelmä toimii yhtenä kokonaisuutena ja toimii tehokkaasti ja luotettavasti.


Tällä työmaalla ei tarvittu konehuoneen kanavointia, mikä säästää aikaa ja resursseja. Sen sijaan keskityimme tarkistamaan ja varmistamaan, että kaikki tarvittavat materiaalit olivat paikan päällä. Kun huomasimme puutteita tai tarvetta lisätilauksille, ilmoitimme siitä heti LVI-J. Kaisto Oy:lle.


Yhteistyö LVI-J. Kaisto Oy:n kanssa oli sujuva, ja hankkeen viestintä oli tehokasta. Lopputuloksena saatiin hyvin toimiva ilmanvaihtojärjestelmä, joka parantaa hoivakodin ilman laatua ja energiatehokkuutta. Koko prosessi suoritettiin siten, että hoivakodin toiminta häiriintyi mahdollisimman vähän, mikä oli meille erittäin tärkeää.

Referenssigalleria

bottom of page