top of page

Heinäsirkantie 4

2020

Asennus

Vantaa

Yksityisasiakas

Espoolainen IVAeris Oy suoritti yksityisasiakkaan tilaaman ilmanvaihtokoneen uusinnan 22.8.2021 Vantaalla, Heinäsirkantien omakotitalossa. Tässä yhteydessä vanha LTO-kone korvattiin Vallox 121 SE -ilmanvaihtokoneella. Uusi kone on varustettu elektronisella Vallox Digit SED -ohjauksella ja se on suunniteltu keskisuurille asunnoille, maksimissaan 160 m².


Uusi ilmanvaihtokone parantaa asumismukavuutta sekä sisäilman laatua. Ristivastavirtakennon lämmöntalteenoton hyötysuhde on jopa 80 %, mikä lisää asumisen energiatehokkuutta. Asennuksen suoritti IVAeris Oy:n ammattitaitoinen tiimi, joka varmisti, että uusi järjestelmä toimii optimaalisesti.


Koneen ohjauksessa voidaan käyttää mukana tulevaa ohjainpaneelia sekä lisävarusteina saatavia CO²- ja %RH-antureita. Tämä mahdollistaa ilmanvaihdon säätelyn asukkaan tarpeiden mukaan, esimerkiksi erilaisissa tilanteissa kuten saunomisen tai ruoanlaiton yhteydessä.


IVAeris Oy tarjoaa täyden palvelun ilmanvaihdon ratkaisuja, sisältäen asennuksen, huollon ja neuvonnan. Uuden Vallox 121 SE -ilmanvaihtokoneen asentaminen on osa sitoutumistamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja ratkaisuja, jotka parantavat heidän asumismukavuuttaan ja terveyttään sekä lisäävät kiinteistön arvoa.

Referenssigalleria

bottom of page