top of page
< Takaisin

Espoo

Taloyhtiö

Heiniemenpolku 18

Taloyhtiö sijaitsee osoitteessa Heiniemenpolku 18, Espoo, ja sisältää kolme asuntoa. Taloyhtiön ilmanvaihtojärjestelmän huolto- ja säätötyöt suoritettiin 17.6.2019.


Työ sisälsi ilmanvaihtokanavien puhdistuksen sekä ilmamäärien mittauksen ja säädön. Puhdistus on välttämätöntä ilmanvaihtojärjestelmän suorituskyvyn parantamiseksi ja sisäilman laadun ylläpitämiseksi. Ilmamäärien mittaus ja säätö tehtiin varmistamaan, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii optimaalisesti ja vastaa asukkaiden tarpeita.


Työn tilaajana toimi taloyhtiö, joka on sitoutunut huolehtimaan asukkaidensa terveydestä ja asumisviihtyvyydestä. Työn suoritti alan asiantuntija, jolla on kokemusta ja taitoa erilaisista ilmanvaihtojärjestelmistä. Käytössä oli koneellinen tulo-/poisto LTO -järjestelmä, joka vaatii säännöllistä huoltoa ja puhdistusta toimiakseen tehokkaasti.


Ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö toteutettiin ammattitaidolla ja huomioiden taloyhtiön ja asukkaiden erityistarpeet. Näin varmistettiin, että jokaisessa asunnossa on puhdasta ja terveellistä hengitysilmaa.

Referenssigalleria

bottom of page