top of page
< Takaisin

Helsinki

Finnplumber LVI Asennus

Hollantilaisentie 32

IVAeris Oy vastasi tärkeään tehtävään suorittaessaan huippuimurin vaihdon Helsingissä sijaitsevassa ravintolassa. Tmi. Ramin Nikkhahin omistama Finnplumber LVI-asennus tilasi työn ja varmisti, että tarve huippuimurin uusimiselle otettiin kiireellisenä asiana huomioon.


Ravintolan vanha huippuimuri oli lakanut toimimasta jo yli kaksi kuukautta aikaisemmin, mikä teki vaihtotyöstä entistäkin kiireellisemmän. Asiakas joutui pitämään ovea auki ruuan valmistuksen aikana, jotta ilmanvaihto voitiin taata. Näissä olosuhteissa IVAeris Oy:n asiantuntijat käänsivät hihat ja ryhtyivät työhön.


Korjaustyössä käytettiin Ebm-papst Oy:n Kaavuton keskipakopuhallinta, R2E280AE5210. Tämä puhallin on teholtaan verrattavissa ravintolan vanhan huippuimurin puhaltimen tehoon. Työ vaati korkealla työskentelyä, ja sen suorittaminen edellytti turvavaljaiden käyttöä.


Vaativuudestaan huolimatta, tehtävä hoitiin tarkasti ja tehokkaasti, osoittaen IVAeris Oy:n sitoutumista huippulaatuun ja ammattitaitoiseen työsuoritukseen, vaikka haasteet olisivat kuinka suuret. Kiitos työn, ravintolan henkilökunta ja asiakkaat voivat jälleen nauttia sujuvasta ilmanvaihdosta. Huippuimurin vaihto paransi huomattavasti ravintolan ilmanlaatua ja työolosuhteita.

Referenssigalleria

bottom of page