top of page
< Takaisin

Espoo

Yksityisasiakas

Kahdeksas huvilatie 9

IVAeris Oy:n ammattilaiset suorittivat laajamittaisen ilmanvaihtokanavien puhdistuksen ja ilmamäärien mittauksen sekä säädön omakotitalossa, joka sijaitsee Kahdeksas huvilatie 9:ssä, Espoossa. Tilaajana oli yksityinen kotitalous.


Työ aloitettiin venttiilien pesulla. Venttiilit pestiin käsin heikosti emäksisellä puhdistusaineella, ja ilmanvaihtokanavisto puhdistettiin perusteellisesti harjaamalla. Ilmanvaihtokone sekä konehuoneen kanavat puhdistettiin huolellisesti imuroimalla ja käyttäen metalliharjaa. Puhdistuksen jälkeen pinnat pyyhittiin heikosti emäksisellä aineella ja mikrokuituliinalla.


Koneellisen tulo- ja poistoilmajärjestelmän kanavalinjat, poisto-, tulo-, raitis- ja jäteilmakanavat alipaineistettiin erikseen ja harjattiin mekaanisesti pyöritettävällä harjalla. Jäteilmakanava puhdistettiin ainoastaan koneen puolelta, koska katolle ei päästy turvallisesti.


Puhdistuksen jälkeen suoritettiin ilmamäärien mittaus ja säätö. Tämän mittauksen aikana tilaaja oli paikalla tarkistamassa työmenetelmät sekä puhdistuksen laadun.


Työn lopputuloksena omakotitalon ilmanvaihtojärjestelmä saatiin puhdistettua ja säädettyä, joka parantaa merkittävästi sisäilman laatua ja asumismukavuutta.

Referenssigalleria

bottom of page