top of page

Merimiehenkatu 18

2019

Asennus

Helsinki

IV-Kymppi Oy

IVAeris Oy, ilmanvaihtoratkaisujen ammattilainen Espoosta, on suorittanut mittavan ilmanvaihtokanaviston asennusprojektin Helsingin Merimiehenkadulla sijaitsevassa ravintolakohteessa. Yrityksen kokeneet asentajat kävivät läpi monivaiheisen prosessin, johon sisältyi ilmanvaihtokanaviston asennus, eristys, pellitys sekä pystynousun asennus telineestä.


Vaativasta työympäristöstä huolimatta, johon kuului työskentely korkeuksissa valjaissa sekä ahtaissa tiloissa maan alla, IVAeris Oy:n tiimi suoritti projektin tarkasti ja tehokkaasti. Projektin tilaajana toimi IV Kymppi Oy.

Ilmanvaihtojärjestelmäksi valittiin poistoilmapuhallin, joka tarjoaa tehokkaan ja luotettavan ratkaisun ravintolan ilmanvaihdon tarpeisiin. Eristys ja pellitys varmistavat, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii optimaalisesti ja tehokkaasti koko ravintolan elinkaaren ajan.


Projektin lopputuloksena ravintolan ilmanvaihto toimii luotettavasti ja tasaisesti, mikä parantaa sisäilman laatua ja tarjoaa miellyttävän ympäristön sekä ravintolan asiakkaille että henkilökunnalle. IVAeris Oy:n asiantuntemus ja sitoutuminen laatuun varmistavat, että ravintolan ilmanvaihtojärjestelmä on suunniteltu ja toteutettu kestämään vuosien käyttöä.


Lopuksi, IVAeris Oy haluaa kiittää IV Kymppi Oy:tä luottamuksesta ja onnistuneesta yhteistyöstä. Yrityksen kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijät ovat valmiita tarttumaan uusiin haasteisiin ja toimittamaan laadukkaita ilmanvaihtoratkaisuja kaikenlaisiin kohteisiin.

Referenssigalleria

bottom of page