top of page

Orionintie 1A

2023

Huolto

Espoo

Amplit Oy

Tunnetun lääkevalmistajan pääkonttorissa ja Espoon tehtaassa Orionintiellä suoritettiin vuosihuolto. Huolto sisälsi ilmanvaihtolaitteiden toimivuuden ja tiiveyden tarkistuksen sekä suodattimien vaihdon. Tämä työ vaati erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä lääkevalmistuksen ympäristössä ilmanvaihtojärjestelmän luotettavuus ja puhtaus ovat kriittisiä tekijöitä.


Asennustyön tarkkuus ja vaativuus korostuivat seuraavista syistä:


1. Turvallisuus: Työntekijöiden kulku oli tarkkaan valvottua, ja kaikki sisäänpääsevät työntekijät joutuivat suorittamaan turvallisuuskoulutuksen ennen rakennukseen pääsyä. Tämä oli välttämätöntä, jotta varmistettiin kaikkien työntekijöiden ymmärrys kohteen erityisistä turvallisuusvaatimuksista ja käytännöistä.

2. Ilmanvaihtojärjestelmän toimivuus: Ilmanvaihtolaitteiden toimivuuden tarkistaminen vaati tarkkoja mittauksia ja analysointia, jotta varmistettiin, että järjestelmä toimii optimaalisesti ja täyttää lääkevalmistuksen tiukat standardit.

3. Tiiveys: Järjestelmän tiiveys tarkistettiin perusteellisesti, sillä mahdolliset vuodot voisivat vaarantaa sekä tuotantoprosessin että työntekijöiden turvallisuuden. Tiiveyden varmistaminen edellytti huolellista tarkastusta ja tarvittaessa tiivistystoimenpiteitä.

4. Suodattimien vaihto: Suodattimien vaihto tehtiin tarkasti valmistajan ohjeiden mukaisesti, jotta varmistettiin ilman puhtaus ja järjestelmän suorituskyky.


Tämä projekti vaati erikoisosaamista ja tarkkaa suunnittelua, jotta lopputulos oli luotettava ja turvallinen lääkevalmistajan vaativassa ympäristössä. Kohteesta ei saatu ottaa valokuvia sopimusten mukaisesti, mikä lisäsi työn haasteellisuutta dokumentoinnin osalta.

Referenssigalleria

bottom of page