top of page
< Takaisin

Espoo

Tapiolan Lämpö Oy

Porarinkatu 2

IVAeris Oy suoritti Espoon Porarinkatu 2:n kerrostalon ilmanvaihdon huoltotöitä Tapiolan Lämpö Oy:n tilauksesta. Tämän asuntokohtaisen LTO-koneen huoltoon sisältyi erityisesti suodattimien vaihto, moottorien tarkastus/vaihto ja lämpötila-asetusten säätäminen.


Suodattimien osalta havaitsimme, että vaikka ne vaikuttivat ”ylisuurilta”, ne olivat olleet aina samoja. Tarkastelimme myös Swegonin ohjeita ja totesimme, että suodattimet oli asennettu ohjeiden mukaisesti.


Työssämme ottimme huomioon myös asiakkaan huomion lämpötila-asetuksista. Virallisten ohjeiden mukaan lämpötila tulisi säätää nollaan kesäisin. Suoritimme tarvittavat lämpötila-asetusten säädöt myös.


Huomionarvoinen yksityiskohta oli myös, että koneissa oleva metallinen suodatinkehys ei vaadi suodatinta, eikä sitä löydy jokaisesta koneesta. Tämä otettiin huomioon huoltotöissämme.


Puhallinmoottoreiden vaihtaminen suoritettiin myös osana huoltoa. Moottoreiden vaihtaminen on tärkeää ilmanvaihdon toiminnan kannalta, sillä se varmistaa ilmavirran jatkuvan tehokkuuden.


IVAeris Oy:n ammattilaiset suorittivat työn suunnitellusti ja ammattitaidolla, minkä ansiosta Porarinkadun kerrostalon ilmanvaihto toimii nyt entistä tehokkaammin ja optimaalisemmin. Tämä takaa asukkaiden viihtyvyyden ja terveyden, samalla kun se myös pienentää energiakustannuksia.

Referenssigalleria

bottom of page