top of page

Puistotie 1

2019

Huolto

Espoo

EBM-Papst Oy

Toimistorakennuksen ja hallin ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja huoltotyö suoritettiin huolellisesti IVAeris Oy:n ammattilaisen toimesta osoitteessa Puistotie 1, Espoo. Työ kesti lähes kuukauden, ja sen ajoitus oli suunniteltu talvilomien ajalle, jotta se ei häiritsisi EBM-Papst Oy:n toimintaa.


Ilmanvaihtokanavien puhdistuksessa käytimme ultra-puhdistusharjoja, pyöritettäviä vartia ja alipaineistajaa. Työ suoritettiin huolellisesti ja hyvien työtapojen mukaisesti, jotta varmistettaisiin ilmanvaihtojärjestelmän turvallinen ja tehokas toiminta.


Huoltotyöhön sisältyi myös IV-konehuoneen seinien käsittely Grafotherm sidontamaalilla, koska kivivillasta johtuvat pölyongelmat oli havaittu. Seinäeriste oli kuivunut sen verran, että villapölyä oli päässyt ilmanvaihtojärjestelmään, joten tämä toimenpide oli tarpeen järjestelmän puhtauden ja toiminnan varmistamiseksi.


Ilmanvaihtokoneiden vanhat AC-moottorit uusittiin myös osana huoltotyötä. Uudet, energiatehokkaammat EC-moottorit parantavat järjestelmän energiatehokkuutta ja pienentävät sen käyttökustannuksia. Lopuksi säädettiin ilmamäärät tarkasti suhteellisella menetelmällä määräysten mukaiseksi. Tämä varmistaa ilmanvaihdon optimaalisen toiminnan ja energiatehokkuuden.


Työ valmistui suunnitellussa aikataulussa ja se suoritettiin ammattimaisesti ja laadukkaasti, mikä on IVAeris Oy:n tapa palvella asiakkaitaan.

Referenssigalleria

bottom of page