top of page
< Takaisin

Helsinki

Consortia Finland Oy

Rautalammintie 2

IVAeris Oy toteutti laadukkaan ilmanvaihdon mittauksen, säädön ja tasapainotuksen sekä mahdolliset ääni- ja melumittaukset Rautalammintie 2:ssa sijaitsevassa kerrostalossa. Työ tilattiin Consortia Finland Oy:n toimesta ja se tehtiin marraskuun puolivälissä, sovittuna aikana.


Työn keskeinen osa oli ilmanvaihtojärjestelmän huolellinen mittaus, säätö ja tasapainotus. Nämä toimenpiteet ovat välttämättömiä järjestelmän tehokkaan ja tasapainoisen toiminnan varmistamiseksi. Mittauksissa tarkistimme, että järjestelmä toimii suunnitellulla kapasiteetillaan ja säädöt varmistivat, että ilmamäärät ovat oikealla tasolla kaikissa asunnoissa. Tasapainotus puolestaan takasi, että jokaisesta huoneesta poistuu ja sinne tulee sama määrä ilmaa, mikä parantaa huoneilman laatua ja asukkaiden viihtyvyyttä.


Työssä teimme myös mahdolliset ääni- ja melumittaukset. Näillä mittauksilla varmistimme, että ilmanvaihtojärjestelmän aiheuttama melu ei häiritse asukkaiden arkielämää ja että melutaso pysyy määräysten sallimissa rajoissa. Mittausten perusteella pystyimme tarvittaessa tekemään lisäsäätöjä äänen vaimentamiseksi.


IVAeris Oy:n ammattilaiset ovat koulutettuja ja kokeneita ilmanvaihtojärjestelmien parissa, joten työ suoritettiin tehokkaasti ja laadukkaasti. Tavoitteenamme on aina varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja että heidän kiinteistönsä ilmanvaihto toimii optimaalisesti.

Referenssigalleria

bottom of page