top of page

Tammiston Kauppatie 22

2022

Asennus

Vantaa

Enerz Oy

IVAeris Oy:n asiantuntijat toteuttivat kattavan ilmanvaihtojärjestelmän uudistustyön Vantaan Tammiston Kauppatie 22:ssa sijaitsevassa teollisuusrakennuksessa. Työssä korvattiin olemassa oleva ilmanvaihtokanavisto uudella, tehokkaammalla järjestelmällä. Projektin suunnitteluun osallistui myös tilaaja, EnerZ Oy:n energiatehokkuuden asiantunteva suunnittelija.


Projekti alkoi vanhan, huonokuntoisen kanaviston purkamisella, mikä oli haastavaa sen suuren koon vuoksi. Uusi ilmanvaihtojärjestelmä oli sijoitettava huomattavasti pienemmälle alueelle, mikä vaati erityistä suunnittelua. Kanttikanavat suunniteltiin yksilöllisesti ja ne valmistettiin Uudenmaan Kanavatuote Oy:n toimesta vastaamaan Suomen kanavavaatimusten standardeja.


Asennuksen aikana kanavistoon lisättiin puhdistusluukut ja venttiilit, sekä tarpeenmukaisen ilmanvaihdon säätölaitteet (IMS). Kun järjestelmä oli asennettu, IVAeris Oy:n tiimi suoritti ilmamäärien mittauksen ja säädön, jotta varmistettiin ilmanvaihdon optimaalinen toiminta ja energiatehokkuus.


Vaikka hanke oli pitkä ja vaativasti suunniteltu, IVAeris Oy toteutti sen huolellisesti ja ammattitaidolla. Lopputulos paransi merkittävästi teollisuusrakennuksen sisäilman laatua ja energiatehokkuutta, tuoden samalla säästöjä energiakustannuksiin.

Referenssigalleria

bottom of page