top of page


IVAERIS OY

3013997-8
 

IVAeris Oy on vuonna 2019 perustettu espoolainen yritys. Suoritamme ilmanvaihtoon liittyviä palveluita erilaisissa saneeraus- ja uudiskohteissa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Yrityksen ydinhenkilökunta on työskennellyt yhdessä jo monta vuotta ennen tämän yrityksen perustamista. Edellisen työnantajamme ajauduttua pois markkinoilta me työntekijät päätimme jatkaa ilmanvaihdon palvelujen tarjontaa yhdessä ja juuri sillä tavalla, kuin olimme itse aina toivoneet ja hyväksi havainneet.

Yrityksemme perustaja hoitaa itse markkinoinnin, myynnin, työnjohdon ja laskutuksen, joten toimistokulumme ovat pienet. Haluamme myös säästää ympäristöä ja olla mukana ilmastotalkoissa, joten yrityksemme käytössä ovat sähköautot.

Tilaamme kaikki tarvitsemamme tuotteet suoraan työmaalle, joten meillä ei ole tarvetta suurille varastotiloille. Otamme myös mielellämme vastaan harjoittelijoita, meille kaikki alasta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Harjoittelijoillamme on myös mahdollisuus työllistyä harjoittelujakson jälkeen.

Vahvuuksiamme ovat ihmisläheisyys ja aito kiinnostus omaan toimialaamme. Hyvin tehty työ ja tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia. Tavoitteemme on olla vakaan ja osaavan ammattitaidon synonyymi ilmanvaihtoalalla.

 

Etsimme myös jatkuvasti mahdollisuuksia antaa yhteiskunnalle takaisin, ja otamme tähän liittyviä vinkkejä mielellään vastaan!

Edellinen projektimme keskittyi ilmanvaihdon tärkeyteen ja halusimme lisätä ihmisten tietoisuutta aiheesta.  Valmistimme ilmanvaihto-oppaan, jossa kerrotaan ilmanvaihtoalan tärkeimmistä käsitteistä, ohjeista, hyvistä tavoista ja määräyksistä. Tätä opasta jaettiin ympäri Suomea talotekniikkaa opettaviin oppilaitoksiin ja se on myös kuluttajien saatavilla. Tämän oppikirjan verkkoversio löytyy osoitteesta https://www.tietosalkku.fi.

Nykyinen projektimme liittyy kuulovammaisten kouluttamiseen ilmanvaihtoalalle. Olemme kehittämässä viittomakielen opetussovellusta kuuleville sekä opetusmateriaaleja ilmanvaihtoalan viittomakielen sanastosta kuulovammaisille.

 

Appi löytyy tästä: https://www.aeris.fi/sormiaakkoset


YHTEISTYÖKUMPPANIMME
 

Jokarak Oy

Jokarak Oy

Rakennusurakoitsija

Rivitalot, omakotitalot, huvilat, ulkorakennukset, saunat, sekä ullakkoasunnot, saneeraukset ja laajennukset.

bottom of page