top of page
Enervent Oy

Enervent Oy

Laitevalmistaja

IVAeris Oy on ylpeä jälleenmyyntisopimuksestaan Enervent Oy:n kanssa ja tarjoaa heidän laadukkaita tuotteitaan Suomessa ja Unkarissa.


Enervent Oy

Enervent Oy on johtava ilmanvaihtoratkaisujen valmistaja, joka on perustettu vuonna 1983. Yritys on erikoistunut energiatehokkaisiin ilmanvaihtokoneisiin ja -järjestelmiin, jotka takaavat terveellisen ja miellyttävän sisäilman. Enerventin tuotteet ovat tunnettuja innovatiivisuudestaan, luotettavuudestaan ja korkeasta laadustaan.


Laaja tuotevalikoima

Enerventin tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman ilmanvaihtotuotteita, kuten ilmanvaihtokoneita, lämmön talteenottojärjestelmiä ja ilmansuodattimia. Heidän tuotteensa on suunniteltu vastaamaan korkeimpiin standardeihin ja ne ovat ihanteellisia sekä koti- että ammattikäyttöön.


Korkea laatu ja energiatehokkuus

Enerventin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja energiatehokkuudestaan, jotka takaavat optimaalisen ilmanlaadun ja säästöjä energiakustannuksissa. Yritys panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaita mahdollisia ratkaisuja.


Yhteistyö Enerventin kanssa

IVAeris Oy:n ja Enervent Oy:n välinen jälleenmyyntisopimus mahdollistaa laadukkaiden ilmanvaihtotuotteiden myynnin sekä Suomessa että Unkarissa. Yhteistyömme Enerventin kanssa takaa asiakkaillemme luotettavat ja korkealaatuiset tuotteet, jotka parantavat sisäilman laatua ja luovat terveellisemmän ympäristön.

tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
bottom of page