top of page

Gábor Fekete

Työnjohtaja, Insinööri

tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png

Minun nimeni on Gábor Fekete. Olen kotoisin Unkarista. Opiskelin Suomessa jo peruskoulusta asti. Lukion jälkeen menin suoraan Metropolia Ammattikorkeakouluun LVI-insinööriopintoihin. Työn ohessa olen suorittanut myös AEL sekä Amiedun ilmanvaihtoalan ammattitutkinnot. Olen ollut alalla yli viisi vuotta ja olen hoitanut niin puhdistuksia, suunnittelua kuin asennuksiakin.


Mielestäni usein laiminlyöty osa alalla on ilmanvaihdon säätäminen. Pidä sitä minun tärkeimpänä vahvuutenani tässä ammatissa. Ilmanvaihdon säätäminen on minun lempityötehtäväni, koska sen osaamisen avulla vastaan tulevat ongelmat yllättävät yhä vähemmän, kun syy ja ratkaisut löytyvät päivä päivältä helpommin.


Olen ollut töissä isoveljeni Mikaelin kanssa jo edellisessä yrityksessä. Hän otti minut mukaan heti kun IVAeris aloitti. Tykkään siitä, että yrityksessämme voidaan puhua työtä koskevista asioista avoimesti ja tästä johtuen ratkaisemme kohtaamamme ongelmat paremmin.


Tavallinen työpäivä alkaa verstaalta. Käyn ottamassa työpäivälle tarvittavat tavarat ja lähden työkohteeseen. Työt vaihteleva paljon. Joskus tehdään asennusta, puhdistusta, säätöä, tiiveyskokeita, jne. Päivän lopussa vien verstaalta otetut tavarat takaisin, mikäli kyseessä on yhden päivän keikka.


Mielestäni IVAeris Oy on hyvä valinta niille ihmisille, jotka arvostavat rehellisyyttä ja vastuullisuutta.tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
Gábor Fekete
bottom of page