top of page
Gabor Fekete

Gabor Fekete

Työnjohtaja, Insinööri

Minun nimeni on Gábor Fekete. Olen kotoisin Unkarista. Opiskelin Suomessa jo peruskoulusta asti. Lukion jälkeen menin suoraan Metropolia Ammattikorkeakouluun LVI-insinööriopintoihin. Työn ohessa olen suorittanut myös AEL sekä Amiedun ilmanvaihtoalan ammattitutkinnot. Olen ollut alalla yli viisi vuotta ja olen hoitanut niin puhdistuksia, suunnittelua kuin asennuksiakin.


Mielestäni usein laiminlyöty osa alalla on ilmanvaihdon säätäminen. Pidän sitä tärkeimpänä vahvuutenani tässä ammatissa. Ilmanvaihdon säätäminen on lempityötehtäväni, koska sen osaamisen avulla vastaan tulevat ongelmat yllättävät yhä vähemmän, kun syyt ja ratkaisut löytyvät päivä päivältä helpommin.


Olen ollut töissä isoveljeni Mikaelin kanssa jo edellisessä yrityksessä. Hän otti minut mukaan heti, kun IVAeris aloitti. Tykkään siitä, että yrityksessämme voidaan puhua työtä koskevista asioista avoimesti, ja tästä johtuen ratkaisemme kohtaamamme ongelmat paremmin.


Mielestäni IVAeris Oy on hyvä valinta niille ihmisille, jotka arvostavat rehellisyyttä ja vastuullisuutta.


Pätevyydet


• LVI-insinööri, Metropolia Ammattikorkeakoulu

• Ilmanvaihtoasentajan perustutkinto, AEL - Ammattienedistämislaitos, Helsinki

• Ilmanvaihtoasentajan ammattitutkinto, Amiedu Aikuiskoulutuskeskus, Helsinki

• IV-mittauksen ja säädön pätevyytynyt ammattimies, Taitotalo - Suomen LVI-liitto, Helsinki

• Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksen ammattitutkinto, Taitotalo - Suomen LVI-liitto, Helsinki


Tavallinen työpäivä alkaa verstaalta. Käyn ottamassa työpäivälle tarvittavat tavarat ja lähden työkohteeseen. Työt vaihtelevat paljon. Joskus tehdään asennusta, puhdistusta, säätöä, tiiveyskokeita jne. Päivän lopussa vien verstaalta otetut tavarat takaisin, mikäli kyseessä on yhden päivän keikka.

tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
bottom of page