top of page

Lívia Németh

Työnjohtaja

tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png

Olen pian 30-vuotias nainen Unkarista. Kuten useimmat maahanmuuttajat, aloitin työurani Suomessa siivousalalla, työskentelin koirasafarilla ja opastetuilla kierroksilla Lapissa. Palasin Unkariin suorittamaan ajokorttini ja aloitin opiskelun. Tämän jälkeen palasin takaisin Suomeen ja siivoustyöhön. Kaipasin kuitenkin jotakin muuta, vaikka siivoamisesta pidinkin.


Perheeni on asunut Suomessa pitkään ja he auttoivat minua. Aloin opiskelemaan ilmateknikon ammattia AEL:ssä ja sitten jatkoin opintojani Amiedussa. Olen ollut alalla pian viisi vuotta.


Kuoppainen ja vaikea tie on johtanut minut tänne. Koen, että minun on ollut vaikeaa löytää paikkaani. Olen kokenut toisinaan ennakkoluuloja työssäni sukupuoleni vuoksi. Olen aina iloinen, kun voin todistaa asiakkaille, että nainenkin voi olla ilmanvaihtoalan asiantuntija. Lempityötehtäväni on järjestelmien paineen testaaminen. Yrityksessämme on kodikas ilmapiiri ja olemme aina iloisia uusista kasvoista. Monet ihmiset oppivat kauttamme ja löytävät vihdoin paikkansa tässä ammatissa - jos ei meidän kanssamme, niin olemme ainakin olleet heille ponnahduslauta toisaalle.


Työskentelen yrityksessä, joka kehittyy ja kohtaa jatkuvasti uusia haasteita. Ala laajenee ja tarjoaa vuosi vuodelta enemmän. Olen iloinen siitä, ettei minun tarvitse tuntea olevani joka päivä oravanpyörässä ja voin työskennellä sellaisten ihmisten kanssa, jotka ottavat toiset huomioon.tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
Lívia Németh

+358 50 339 3907

bottom of page