top of page
LVI-Tekniset Urakoitsijat Ry

LVI-Tekniset Urakoitsijat Ry

Yhdistys tai järjestö

IVAeris Oy on ylpeä jäsenyydestään LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU Ry:ssä ja tukee heidän tärkeää työtään LVI-alan kehittämiseksi ja edunvalvonnaksi.


LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU Ry

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU Ry on LVI-asennusalan toimiala- ja työnantajajärjestö, joka on perustettu vuonna 2002. Järjestön tehtävänä on valvoa jäsenyritystensä etuja työmarkkina- ja elinkeinopoliittisissa asioissa sekä edistää alan toimintamahdollisuuksia. LVI-TU:n jäsenyritykset työllistävät yhteensä noin 8600 ammattilaista ja niiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa.


Merkitys ja Yhteistyö

Jäsenyys LVI-TU:ssa mahdollistaa pääsyn ajankohtaisiin tietoihin, koulutuksiin ja tapahtumiin, jotka keskittyvät LVI-alan kehitykseen ja työolojen parantamiseen. Yhteistyö LVI-TU:n kanssa auttaa meitä pysymään ajan tasalla alan lainsäädännöstä ja parhaista käytännöistä, mikä tukee liiketoimintaamme ja asiakaspalveluamme.


Yhteistyön Edut

LVI-TU:n jäsenyys tarjoaa konkreettisia etuja, kuten asiantuntevaa neuvontaa laki- ja työsuhdeasioissa, mikä auttaa välttämään kalliita virheitä. Lisäksi jäsenyys edistää verkostoitumista muiden alan toimijoiden kanssa ja tarjoaa näkyvyyttä alan tärkeimmissä tapahtumissa.

tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
bottom of page