top of page
Parmair Oy

Parmair Oy

Laitevalmistaja

IVAeris Oy on ylpeä jälleenmyyntisopimuksestaan Parmair Oy:n kanssa ja tarjoaa heidän laadukkaita tuotteitaan Suomessa ja Unkarissa.


Parmair Oy

Parmair Oy on johtava ilmanvaihtoratkaisujen valmistaja, joka on perustettu vuonna 1988. Yritys on erikoistunut korkealaatuisiin ilmanvaihtokoneisiin ja -järjestelmiin, jotka takaavat terveellisen ja miellyttävän sisäilman. Parmairin tuotteet ovat tunnettuja innovatiivisuudestaan, luotettavuudestaan ja kestävyydestään.


Laaja tuotevalikoima

Parmairin tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman ilmanvaihtotuotteita, kuten ilmanvaihtokoneita, lämmön talteenottojärjestelmiä ja ilmansuodattimia. Heidän tuotteensa on suunniteltu vastaamaan korkeimpiin standardeihin ja ne ovat ihanteellisia sekä koti- että ammattikäyttöön.


Korkea laatu ja energiatehokkuus

Parmairin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja energiatehokkuudestaan, jotka takaavat optimaalisen ilmanlaadun ja säästöjä energiakustannuksissa. Yritys panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaita mahdollisia ratkaisuja.


Yhteistyö Parmairin kanssa

IVAeris Oy:n ja Parmair Oy:n välinen jälleenmyyntisopimus mahdollistaa laadukkaiden ilmanvaihtotuotteiden myynnin sekä Suomessa että Unkarissa. Yhteistyömme Parmairin kanssa takaa asiakkaillemme luotettavat ja korkealaatuiset tuotteet, jotka parantavat sisäilman laatua ja luovat terveellisemmän ympäristön.

tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
bottom of page