top of page
Putkihuolto Arina Oy

Putkihuolto Arina Oy

Putkiliike

IVAeris Oy:lle luotettava putkiasennuspalvelu on ensiarvoisen tärkeää. Yhteistyökumppanimme Putkihuolto Arina tarjoaa erinomaista ja nopeaa palvelua tarpeisiimme.


Putkihuolto Arina

Vuonna 2014 perustettu Putkihuolto Arina on täyden palvelun putkiliike Helsingissä, joka palvelee koko Uudenmaan alueella. Heidän putkimiehensä saapuvat nopeasti paikalle erityisesti Espoossa ja Vantaalla, ja yritys tarjoaa kattavat putkipalvelut avaimet käteen -periaatteella sekä aliurakointia.


Kilpailukykyiset hinnat ja henkilökohtainen palvelu

Putkihuolto Arina on sopivan kokoinen yritys, joka pystyy tarjoamaan palvelujaan kustannustehokkaasti ilman suurten toimistokulujen aiheuttamia lisäkustannuksia. Tämä mahdollistaa joustavan ja henkilökohtaisen palvelun.


Palvelut ja osaaminen

Putkihuolto Arina tarjoaa laajan valikoiman LVI-töitä ja -tarvikkeita, mukaan lukien putkiasennukset, -huollot ja -korjaukset, viemäreiden avaukset ja kuvaukset, lämminvesivaraajien ja lämpöpumppujen asennukset sekä kosteusmittaukset ja kuivauspalvelut.


24/7 päivystyspalvelu

Putkihuolto Arina tarjoaa putkitöitä ympäri vuorokauden, ja heidän koulutetut putkimiehensä saapuvat nopeasti paikalle kaikkialla Uudellamaalla.


Putkihuolto Arina on meille tärkeä ja luotettava kumppani, jonka avulla voimme varmistaa korkealaatuisen ja kustannustehokkaan putkiasennuspalvelun tarpeisiimme.

tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
bottom of page