top of page

Saud Al Faisal

IV-asentaja

tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png

Kun muutin Suomeen vuonna 2014 kansainvälisenä opiskelijana, mielessäni ei ollut jäädä tänne loppuelämäksi. Suomen puhdas luonto, rauhallinen elämäntapa ja rehelliset ihmiset saivat minut kuitenkin muuttamaan omat suunnitelmani. Olen syntynyt ja kasvanut Bangladeshissa ja nyt olen bangladeshilainen ja suomalainen.


Vuonna 2017 valmistuin diplomi-insinööriksi Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta. Aloitin suomen kielen opiskelut, koska tajusin että on liki mahdotonta saada työpaikkaa ilman kielitaitoa. Seuraava vuonna aloitin opiskelemaan Talotekniikan ammatillista perustutkintoa suomen kielellä Saimaan ammattiopistossa. Mielestäni tämä oli paras päätös. Olin ainoa ulkomaalainen opiskelija ja kaikki muut olivat suomalaisia, joten suomen kielen taitoni kehittyi nopeasti.


Vuonna 2021 hain opiskeluihini liittyvään työharjoitteluun paikkaa IVAerikselta. 3 kuukauden harjoittelun jälkeen sain vakituisen työpaikan täällä ilmanvaihtoasentajana. Paras asia tässä firmassa on vapaus toteuttaa omat ideani ja mahdollisista virheistä ei tehdä isoa numeroa. Koen, että positiivinen asia on myös monikulttuurinen työyhteisö ja nuoria alalle kannustava yhteisö. Toimitusjohtajamme on motivoitunut ja toimii meille mentorina, hänen innostuneisuutensa pitää myös minut motivoituneena.


Harrastuksiani ovat kriketti, sulkapallo, jalkapallo ja matkustaminen. Olen aktiivinen jäsen Club 71 Krikettiseura Ry:ssä, joka järjestää myös ammatillisia kilpailuja ympäri Suomea. Vapaa-ajalla luen kirjoja ja nautin viettää aikaa lomamökillä perheen kanssa.tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
Saud Al Faisal

+358 50 339 3904

bottom of page