top of page
Sisailmayhdistys Ry

Sisailmayhdistys Ry

Yhdistys tai järjestö

IVAeris Oy on ylpeä kannattajajäsenyydestään Sisäilmayhdistyksessä ja tukee heidän tärkeää työtään sisäilman laadun parantamiseksi.


Sisäilmayhdistys

Sisäilmayhdistys ry on suomalainen järjestö, joka on perustettu vuonna 1990. Se keskittyy sisäilman laadun parantamiseen ja siihen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen. Yhdistyksen tavoitteena on edistää terveellistä ja viihtyisää sisäilmaa kaikissa rakennuksissa, sekä lisätä tietoisuutta sisäilman vaikutuksista terveyteen ja hyvinvointiin.


Merkitys ja Yhteistyö

Sisäilmayhdistyksen jäsenenä olemme osa verkostoa, joka jakaa ajankohtaista tietoa, tutkimuksia ja parhaita käytäntöjä sisäilmaongelmien ehkäisemiseksi ja ratkaisemiseksi. Yhteistyö Sisäilmayhdistyksen kanssa auttaa meitä tarjoamaan asiakkaillemme ajantasaisia ja laadukkaita ratkaisuja sisäilman parantamiseksi.


Yhteistyön Edut

Kannattajajäsenyys Sisäilmayhdistyksessä tarjoaa meille mahdollisuuden osallistua koulutuksiin, seminaareihin ja tapahtumiin, joissa käsitellään sisäilman laatua ja siihen liittyviä innovaatioita. Tämä yhteistyö parantaa osaamistamme ja auttaa meitä pysymään alan kehityksen kärjessä, jotta voimme tarjota parasta palvelua asiakkaillemme.

tyhjä.png
tyhjä.png
tyhjä.png
bottom of page