top of page
< Takaisin

Espoo

Bravida Oy

Haukilahdenranta 5

IVAeris Oy:n asiantuntijaryhmä suoritti ilmanvaihdon asennustyön Haukilahdenranta 5:ssä sijaitsevassa rivitaloyhtiössä 19.1.2023. Työ sisälsi useita eri vaiheita, kuten ilmanvaihtojärjestelmän asennuksen, kylpyhuoneiden kanavistojen asennuksen sekä eristyksen, läpivientien merkinnän ja kokoojalaatikoiden asennuksen. Projektin aikana tehtiin useita lisätöitä, kuten kylpyhuonelinjan siirto ja lisäläpivientien teko, jotta ilmanvaihtojärjestelmä olisi mahdollisimman tehokas ja turvallinen.


Asennustyö oli tarkkaa ja vaativaa. Esimerkiksi ullakon kokoojalaatikoiden liitostyö vaati erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta. Projektin aikana asennettiin myös huippuimurit ja tehtiin läpiviennit kokoojalaatikoihin viemäriputkille. Työ tehtiin tiiviissä yhteistyössä Bravida Oy:n kanssa, ja projekti toteutettiin suunnitellun aikataulun mukaisesti.


Rakennustyömaan olosuhteet aiheuttivat ajoittain haasteita asennustöille. Laatoitustyöt ja tiukat tilat rajoittivat ajoittain asennustöiden edistymistä. Kuitenkin, joustavan työskentelytavan ja tiiviin yhteistyön ansiosta työ saatiin päätökseen.


IVAeris Oy:n tiimi osoitti jälleen kerran kyvykkyytensä suoriutua monimutkaisista ja vaativista ilmanvaihdon asennustöistä. Asiantuntijamme olivat paikalla koko projektin ajan varmistaen, että ilmanvaihdon asennus tehtiin korkeimpien standardien mukaisesti. Tämän projektin myötä IVAeris Oy vahvisti asemaansa ilmanvaihdon asennustöiden osaajana.

Referenssigalleria

bottom of page