top of page
< Takaisin

Espoo

Bravida Oy

Kastevuorenkuja 3

IVAeris Oy:n asiantuntijatiimi toteutti mittavan ilmanvaihdon uudistusprojektin Espoon Itä-Soukassa, Kastevuorenkuja 3:ssa sijaitsevassa kerrostalokompleksissa. Tämä työ suoritettiin Bravida Oy:n toimeksiannosta, joka oli vastuussa laajamittaisesta saneeraustyöstä. Projekti kattoi kaikkiaan 12 kerrostaloa ja puhdistustyöt etenivät jaksottain Bravida Oy:n työn etenemisen tahdissa.


Puhdistusprosessin aikana huomasimme tarpeen asentaa säätöpeltejä nuohouksen yhteydessä. Tämä varmisti, että suhteellinen ilmanvaihtokanavien virtauksen säätö onnistui tehokkaasti. Työn viimeisessä vaiheessa säädettiin kaikki venttiilit, jotta varmistettiin optimaalinen ilmavirtaus ja sisäilman laatu jokaisessa asunnossa.


Asiantuntijamme suorittivat työn huolellisesti ja ammattitaitoisesti, takaamalla, että jokainen asunto saa raikkaan ja terveellisen sisäilman. IVAeris Oy on ylpeä voidessaan toimia osana tätä suurta projektia, joka parantaa huomattavasti asumisviihtyvyyttä ja -terveyttä Espoon Itä-Soukassa.


Tämä projekti on esimerkki siitä, miten ammattitaitoinen ilmanvaihtotyö voi parantaa merkittävästi monen asukkaan elämänlaatua ja asumismukavuutta, sekä rakennusten energiatehokkuutta. Teemme jatkossakin kaikkemme, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme ja tehdä asumisesta terveellisempää ja mukavampaa kaikille.

Referenssigalleria

bottom of page