top of page

Katajanokantie 18

2021

Asennus

Inkoo

Yksityisasiakas

IVAeris Oy suoritti kokonaisvaltaisen ilmanvaihtojärjestelmän uudistus- ja optimointityön Katajanokantie 18:n omakotitalossa Inkoon alueella. Alun perin huippuimurilla toteutettu poistoilmanvaihto muutettiin tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmäksi. Työn aikana puhdistettiin ilmanvaihtokanavisto, asennettiin kanavistoon eristys ja tehtiin ilmamäärien mittaus sekä säätö kun kaikki oli valmis.


Hankkeessa asennettiin uusi, tehokas Enervent Pegasos -ilmanvaihtokone. Koneen tekniseksi tilaksi valittiin autotalli, josta kanavisto ullakon kautta siirrettiin taloon. Ullakolla vanhat ja uudet ilmakanavat eristettiin 100 mm kivivillaeristeellä nykystandardien mukaan.


Enervent Pegasos -ilmanvaihtokone on erittäin energiatehokas ja se soveltuu erinomaisesti isoihin omakotitaloihin sekä julkisiin tiloihin, kuten kouluihin ja päiväkoteihin. Koneessa on sisäänrakennetut lämmitys- ja jäähdytyspatterit ja sen avulla voidaan hyödyntää jopa 85% lämmitysenergiasta, mikä säästää merkittävästi lämpöenergiaa talvisin.


Työprojekti oli pitkä, mutta erittäin onnistunut. Vaikka kohde sijaitsi kaukana IVAeris Oy:n toimistosta, yritys sitoutui tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja toteuttamaan työn ammattitaitoisesti ja tehokkaasti. Projektin lopputulos paransi merkittävästi talon sisäilman laatua ja energiatehokkuutta.

Referenssigalleria

bottom of page