top of page
< Takaisin

Vantaa

Jokarak Oy

Laaksotie 1

IVAeris Oy suoritti vaativan ilmanvaihtoasennusprojektin Ristipuron päiväkodin sivurakennuksessa Vantaan Laaksotiellä. Työmme alkoi 11. joulukuutta 2023´2, kun aloitimme laajamittaisen päivityksen päiväkodin ilmanvaihtojärjestelmään, joka sisälsi vanhojen ilmanvaihtokanavien purkamisen ja uusien, suunnitelmien mukaisesti asennettavien kanavistojen asentamisen.


Teimme mittavia muutoksia päiväkodin ilmanvaihtojärjestelmään asentamalla useita uusia energiatehokkaita LTO-koneita sekä uudet EC huippuimurit. Ullakolla sijaitsevat kanavat eristettiin huolellisesti nykyisten määräysten mukaisesti. Lisäksi, ullakolta sisätiloihin johdetut kanavat varustettiin kumisella läpivientiosalla, jolla varmistettiin sisätilojen höyrynsulku. Tämä merkittävä parannus ilmanvaihtojärjestelmässä ei ainoastaan parantanut ilman laatua, vaan myös lisäsi rakennuksen energiatehokkuutta.


Projekti oli pitkä ja vaativa. Haasteita lisäsi Suomen taloudellisen tilanteen heikentyminen ja materiaalihintojen voimakas nousu. Nämä tekijät loivat merkittävää painetta sekä aikatauluun että budjettiin.


Projektin aikana työmaa kohtasi myös odottamattoman varkauden. Työmaalla työskentelevien yritysten työkalut varastettiin, mikä aiheutti lähes 6 000 euron taloudellisen menetyksen yrityksellemme. Huolimatta siitä, että teimme rikosilmoituksen ja ilmoitimme tapahtuneesta vakuutusyhtiö LähiTapiolaan, emme valitettavasti saaneet korvausta menetetyistä työkaluista. Tämä johtui siitä, että tarvittavia tositteita ei ollut saatavilla, sillä ne olivat kadonneet kirjanpitojärjestelmän vaihdon yhteydessä.


Huolimatta näistä haasteista, yrityksemme ammattilaiset suorittivat tehtävän loppuun asti ja saavuttivat halutut tavoitteet. Koko projektin ajan pidimme kiinni sitoutumisestamme laatuun ja pyrkimykseemme vastata asiakkaidemme odotuksiin, vaikka taloudellinen tilanne ja odottamattomat ongelmat toivat lisää haasteita.


Vaikka tämä projekti ei ollut taloudellisesti kannattava, se tarjosi meille arvokkaita oppimiskokemuksia ja vahvisti meidän sitoutumista erinomaiseen työnjälkeen, riippumatta ulkoisista haasteista. Työn valmistuttua suoritimme myös ilmamäärien mittaukset ja säädöt, varmistaen ilmanvaihtojärjestelmän optimaalisen toiminnan. Tämä projektin suoritus kuvastaa IVAeris Oy:n sitoutumista erinomaiseen palveluun ja asiakastyytyväisyyteen, vaikka kohtaamme haasteita matkan varrella.


Ilta-Sanomat artikkeli: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009332066.html

Referenssigalleria

bottom of page