top of page
< Takaisin

Helsinki

Stadin Ilmastointiasennus Oy

Maantienpelto 1

IVAeris Oy:n asiantuntijatiimi suoritti 19.-21.7.2023 välisenä aikana ilmanvaihdon asennustyön Helsingissä sijaitsevalla Warrior Areenalla. Projektiin kuului kanttikanavien sekä normikanavien asennus niittaamalla. Työ toteutettiin tehokkaasti ja huolellisesti, jotta ilmanvaihdon toimivuus ja laatu saavuttaisivat parhaan mahdollisen tason.


Työmme sijoittui laajemman projektiin osaksi, jonka tilaajana toimi Stadin Ilmastointiasennus Oy. Heidän kanssaan yhteistyö sujui saumattomasti, ja pystyimme omalta osaltamme varmistamaan kokonaisuuden onnistuneen lopputuloksen. Työ tehtiin kunnioittaen ja ymmärtäen tilan moninaista käyttöä – areenan tulee toimia niin yleisön kuin esiintyjienkin näkökulmasta.


IVAeris Oy:n tiimissä työskentelivät Sobir Parpiev, Ragnar Arro ja Gabor Fekete. Heidän ammattitaitonsa ja kokemuksensa ilmanvaihdon asennustöistä mahdollistivat työn sujuvan etenemisen ja laadukkaan lopputuloksen. Eristysten väliaikainen poisto ja asennus takaisin paikoilleen suoritettiin erityisellä huolella, varmistaen, että asennus ei vaikuttaisi tilan muihin toimintoihin.


Tässä projektitössä IVAeris Oy osoitti jälleen kerran kykynsä suoriutua monimutkaisista ja tarkkuutta vaativista ilmanvaihdon asennustöistä. Yhteistyössä Stadin Ilmastointiasennus Oy:n kanssa saavutimme tavoitteet ja varmistimme, että Warrior Areenan ilmanvaihtojärjestelmä toimii moitteettomasti.

Referenssigalleria

bottom of page