top of page

Suohaukantie 12

2019

Asennus

Espoo

Yksityisasiakas

Omakotitalo Espoon Suohaukantiellä sai nauttia IVAeris Oy:n ammattitaitoisesta ilmanvaihtojärjestelmän uudistuksesta. Tässä laajamittaisessa projektissa ensin vanhat kanavat ja venttiilit puhdistettiin huolellisesti, minkä jälkeen asennettiin uusi, nykyaikainen kanavisto sekä ilmanvaihtokone.


Yksityiskohtainen ja perusteellinen puhdistus varmisti, että uusi järjestelmä voi toimia optimaalisesti, parantaen näin rakennuksen sisäilman laatua ja energiatehokkuutta. Ilmanvaihtokanavien puhdistuksen jälkeen uuden kanaviston asennus aloitettiin.


Ilmanvaihtokanavien asennuksen jälkeen seurasi uuden ilmanvaihtokoneen asennus. Koneen asennusprosessi vaati tiukan tarkkuuden ja syvällisen asiantuntemuksen, jotta laitteen suorituskyky ja tehokkuus varmistetaan.

Projektin viimeisessä vaiheessa ilmanvaihtojärjestelmä testattiin ja säädetty asianmukaisesti. Tämä sisälsi painekokeet, joilla varmistettiin järjestelmän tiiviys, sekä ilmamäärien mittauksen ja säädön, jotka taas varmistivat, että jokaisessa huoneessa on sopiva ja tasapainoinen ilmanvaihto.


Tämä laaja projekti tarjoaa hyvän esimerkin IVAeris Oy:n kyvystä toteuttaa kokonaisvaltaisia ilmanvaihtotöitä ja taata asiakkailleen terveellinen, mukava ja energiatehokas sisäilma.

Referenssigalleria

bottom of page