top of page

 

Ilmanvaihtotöiden hinnoittelu - Läpinäkyvät ja kilpailukykyiset hinnat!

Tutustu hintoihimme ja tilaa iv-palvelut helposti Uudenmaan alueella.

Projektien kustannukset ovat usein ensimmäisiä tietoja, joita asiakkaamme tiedustelevat ottaessaan yhteyttä. Koska työkohteet ja tehtävät vaihtelevat merkittävästi, tarkkaa hinta-arviota on joskus haasteellista antaa ennen kohteen tarkastusta. Olemme kuitenkin koonneet listan tyypillisistä töistä ja niiden hinnoista, mutta olemme aina valmiita antamaan juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen.

 

Ilmanvaihtopalvelut tuntityönä

Tuntityön laskutus alkaa, kun henkilökuntamme lähtee toimistolta, ja päättyy heidän palatessaan sinne. Laskutettavaan työaikaan sisältyy myös päivittäinen ruokatauko. Pääkaupunkiseudulla veloitamme kiinteän huoltoajokulun ja muualla 25€ + 0,7€ per kilometri toimipisteestämme laskettuna. Huoltoajokulut kattavat ajoneuvojemme ylläpidon ja huollot. Pientarvikkeet, kuten ruuvit ja teipit, veloitamme erikseen 15€ summalla (“Pientarvikkeet - 15€”). Tuntihintamme on 62€, ja minimiveloitus on kaksi tuntia, jonka lisäksi lisäämme mainitut huoltoajokulut.

 

Esimerkki:

Jos tilaat ilmanvaihtoasentajan, joka saapuu työmaalle klo 8, pitää ruokatauon ja lähtee klo 14:30 viemään jätettä sorttiasemalle, laskutamme yhteensä 8 tuntia työaikaa, huoltoajokulut, pientarvikkeet ja jätemaksun. Asentaja lähti toimistolta klo 7:30 ja palasi sinne klo 15:30. Jos laskutuksemme herättää kysymyksiä, vastaamme mielellämme ja tarjoamme lisätietoa.

 

Ilmanvaihtoalalla tulee usein vastaan samankaltaisia työtehtäviä, kuten puhdistukset ja huollot. Toimintamme aikana olemme hoitaneet satoja työkohteita ja pystymme tarjoamaan tarkat hinnat erilaisille projekteille. Alla olevasta listasta löydät helposti ostettavat palvelumme hintatietoineen. Palvelut tuotetaan ainoastaan Uudenmaan alueella. Ostamalla palvelun hyväksyt sopimusehtomme. Lue ostamasi työn kuvaus huolellisesti ennen ostoa. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä tai pyydä juuri sinun tarpeisiisi räätälöity tarjous.

 

Jotkut palvelut ovat niin tapauskohtaisia, ettei niille voi antaa tarkkaa hintaa etukäteen. Jos tarvitset tällaisen palvelun, pyydä tarjous. Tarkistamme työn, laskemme tarvittavat materiaalikustannukset sekä tarvittavan työn määrän, ja annamme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Minimilaskutus

119€ / asentaja

Tuntiveloitus

62€ / asentaja

Kiiretyötunti

92€ / asentaja

Pientarvikkeet

15€ / kohde

Kiinnitystarvikkeet

20€ / kohde

Tiivisteet

7€ / kohde

Puhdistustarvikkeet

23€ / kohde

Raportti

119€ / kohde

Jätemaksu

35€ / kohde

Huoltoajo

25€ / kohde *


Tarjoamamme palvelut
 

Kuva
Palvelu
Hinta
Kesto
Lyhyt Kuvaus
Ilmanvaihdon huoltosopimus
280
1-2 tuntia
IVAeris tarjoaa räätälöidyt huoltosopimukset ilmanvaihtojärjestelmille. Kausihuolto sisältää suodattimien vaihdon, puhdistuksen ja tarkastuksen, mikä parantaa sisäilman laatua, pidentää laitteiden käyttöikää ja säästää energiakustannuksia.
IV kanavien puhdistus (max 380 m²)
1292
8+ tuntia
Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien mittaus varmistavat terveellisen sisäilman ja tehokkaan ilmanvaihdon. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua Helsingin ja Uudenmaan alueilla, joka sisältää kanavien harjauksen, lian poiston ja ilmanvaihtolaitteiden puhdistuksen. Tilaa huoltopalvelu verkkosivuiltamme ja nauti puhtaasta ilmasta sekä optimoidusta ilmanvaihdosta.
IV kanavien puhdistus (max 260 m²)
925
8 tuntia
Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien mittaus Maksiimissa 260 m² kiinteistöissä varmistavat puhtaan ja terveellisen sisäilman sekä tehokkaan ilmanvaihtojärjestelmän toiminnan. Säännöllinen puhdistus estää pölyn, allergeenien ja kosteuden kertymisen, parantaa energiatehokkuutta ja vähentää terveysriskejä. Tilaa huoltopalvelumme ja nauti raikkaasta sisäilmasta.
Ilmamäärien mittaus ilman tasapainoitus
320
2 tuntia
Ilmamäärien mittaus ilman tasapainoitus -palvelu tarjoaa kattavan ja tarkan ilmamäärien mittauksen ilmanvaihtojärjestelmissä. Palvelu sopii erityisesti tilanteisiin, joissa halutaan varmistaa ilmanvaihtojärjestelmän toimivuus ja ilmamäärien tarkkuus ilman tasapainotusta. Mittaukset suoritetaan monipuolisilla ja tarkkoilla menetelmillä, ja tulokset raportoidaan selkeästi asiakkaalle.
IV-puhaltimen, moottorin tai vastaavan laitteen asennus
280€
1 tuntia
IV-puhaltimen tai moottorin asennus on suunnattu ilmanvaihtojärjestelmien parantamiseen uusissa tai olemassa olevissa rakennuksissa. Palvelu sisältää puhaltimen, moottorin tai vastaavan laitteen asennuksen valmiiseen putkistoon, Uudenmaan alueella.
Ilmanlaadun home tutkimus - Laboratorioanalyysit
932€
15m + 2 viikko
Ilmanlaadun home tutkimus - Mikrobianalyysit on palvelu, joka tarjoaa tarkan ja kattavan analyysin kotisi sisäilmasta. Näytteet analysoidaan laboratoriossa ja tulosten perusteella saat yksityiskohtaisen raportin ja suositukset ilmanlaadun parantamiseksi.
Korvausilmaventtiilin asennus
324€
4 tuntia
Korvausilmaventtiilin asennuspalvelu sisältää yhden reiän porauksen valittuun materiaaliin (betoni, puu tai ikkunan karmi) sekä korvausilmaventtiilin asennuksen ja tarvittavat materiaalit. Asiakas voi toimittaa oman venttiilin tai ostaa sen meiltä erikseen.
Ilmanvaihdon etäkonsultointi ja ongelmanratkaisu
150€
1 tunti
Etäkonsultointi ja ongelmanratkaisu tarjoaa tunnin mittaisen etäkonsultoinnin ja teknisen tuen Zoomin kautta. Asiantuntija auttaa sinua diagnosoimaan ja ratkaisemaan ilmanvaihtojärjestelmään liittyviä ongelmia.
IV-järjestelmien suunnittelu ja konsultointi
1600€
1-2 kk
Ilmanvaihtojärjestelmien suunnittelu ja konsultointi on asuinrakennuksille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua suunnittelemaan tehokkaan ja toimivan ilmanvaihtojärjestelmän kotiisi.
IV-järjestelmien saneeraus suunnittelu ja konsultointi
2400€
1-2 kk
Ilmanvaihtojärjestelmien saneeraus suunnittelu ja konsultointi on asuinrakennuksille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua suunnittelemaan tehokkaan ja toimivan ilmanvaihtojärjestelmän saneerauksen kotiisi.
IV-kanavien tasapainotussuunnittelu konsultaatio
350€
2 tuntia
Asiantuntijamme arvioivat nykyisen järjestelmän, tarkistavat venttiilien ja hajottimien todelliset sijoitukset sekä näiden laitteiden ilmavirtausten heittokuviot. Tämä selvittää, miten ilmavirtaukset käyttäytyvät tiloissa ja onko alueita, joissa ilma ei liiku, mikä voi antaa mahdollisuuden mikrobikasvuston leviämiselle.
Toimiminen IV-vastaavan työnjohtajan roolissa
4500€
Koko projektin
Toimiminen iv vastaavan työnjohtajan roolissa (Tavanomainen vaativuustaso) on asiantuntevaa ja luotettavaa työnjohtoa ilmanvaihtojärjestelmien asennus- ja korjausprojekteissa.
Tietoisuutta lisäävät työpajat ilmanvaihdosta ryhmille
800€
2-3 tuntia
Tietoisuutta lisäävät työpajat ilmanvaihdosta ryhmille on suunnattu yrityksille, yhteisöille ja kouluille, jotka haluavat parantaa tietoisuutta ja ymmärrystä ilmanvaihdon tärkeydestä.
Käyttäjäkoulutus ja tietoisuuden lisääminen
500€
1 tuntia
Käyttäjäkoulutus ja tietoisuuden lisääminen on palvelu, joka kouluttaa asuinrakennusten käyttäjiä ilmanvaihtojärjestelmien huollon ja oikean käytön tärkeydestä.
IV-koulutus kiinteistönhoitajille ja huoltohenkilöstölle
1500€
8 tuntia
Ilmanvaihtojärjestelmien Koulutus Kiinteistönhoitajille ja Huoltohenkilöstölle on yhden päivän intensiivikoulutus, joka tarjoaa kattavan ymmärryksen ilmanvaihtojärjestelmien hoidosta ja käytöstä.
Energiatehokkuuskonsultointi IV-järjestelmille
400€
1 tunti
Energiatehokkuuskonsultointi on suunnattu asuinrakennuksille ja tarjoaa asiantuntijoiden suorittaman arvioinnin nykyisen ilmanvaihtojärjestelmän energiatehokkuudesta.
Tekninen konsultointi IV-asioissa
300€
2 tuntia
Tekninen konsultointi ilmanvaihtoasioissa on asiantuntijapalvelu, joka tarjoaa joustavaa ja laaja-alaista neuvontaa ilmanvaihtojärjestelmien suunnitteluun, ylläpitoon ja päivityksiin liittyen.
Radonhuippuimurin asennus
500€
4-6 tuntia
Radonhuippuimurin asennus on asuinrakennuksille suunnattu palvelu, joka tarjoaa ratkaisun radonpitoisuuksien hallintaan ja vähentämiseen.
Ilmavirran säätölaitteiden ja päätelaiteiden asennus
180€
1-2 tuntia
Ilmavirran säätölaitteiden ja päätelaiteiden asennus on suunnattu tarkkaa ilmavirtauksen hallintaa varten uusissa tai olemassa olevissa ilmanvaihtojärjestelmissä.
Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto
299€
1 tuntia
Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto on suunnattu asuinrakennuksille ja sisältää ilmanvaihtokoneen puhdistuksen, suodattimien vaihdon sekä järjestelmän toimivuuden tarkistuksen.
IV kanavien puhdistus (max 150 m²)
595
6-8 tuntia
Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien mittaus sekä säätö, enintään 150 m² kiinteistöille. Paranna sisäilman laatua ja energiatehokkuutta säännöllisellä puhdistuksella. Ammattitaitoiset tekijät ja erikoislaitteet takaavat puhtaan ja turvallisen ilmanvaihtojärjestelmän. Tilaa huoltopalvelu helposti verkkosivuiltamme tai pyydä räätälöity tarjous. Saatavilla Helsingin ja Uudenmaan alueella.
Ilmamäärien suhteellisen säätö
460
4 tuntia
Ilmamäärien mittaus ja säätö suhteellisella menetelmällä on palvelu, joka varmistaa ilmanvaihtojärjestelmän optimaalisen toiminnan ja energiatehokkuuden. Tämä palvelu sopii erityisesti asuinhuoneistoihin ja pieniin liiketiloihin, joissa halutaan varmistaa tarkat ja tehokkaat ilmamäärät ilmanvaihtojärjestelmissä.
Ilmanlaadun arviointi - Sisäilmamittaus
209€
7 päivä
Ilmanlaadun arviointi - Sisäilmamittaus on palvelu, joka auttaa sinua selvittämään kotisi sisäilman laadun ja ilmanvaihdon toiminnan. Seitsemän päivän mittausjakson jälkeen saat kattavan raportin, joka sisältää mittaustulokset ja suositukset ilmanlaadun parantamiseksi.
bottom of page