top of page

 

Tarkat ja luotettavat ilmanvaihdon mittaus- ja tarkastuspalvelut


IV-tarkastus Espoo, Vantaa, Helsinki ja koko Uusimaa

Hyvä sisäilma on terveellisen ja miellyttävän elinympäristön perusta. IVAeris Oy tarjoaa kattavia ilmanvaihdon mittaus- ja tarkastuspalveluja varmistaakseen, että ilmanvaihtojärjestelmäsi toimii optimaalisesti. Jos asuntosi tai kiinteistösi ilmanlaadussa on ongelmia, me autamme selvittämään ja ratkaisemaan ne. Lue lisää: Koneellinen ilmanvaihto

 

Tarkkuutta ja luotettavuutta ilmanvaihdon mittauksiin

Ilmanvaihtojärjestelmä voi välillä aiheuttaa ongelmia, kuten äänekkyyttä tai tehottomuutta. Oireina saattaa esiintyä jatkuvaa väsymystä, huurtuvia ikkunoita, tupakan hajua tai vedon tunnetta. Nämä voivat olla merkkejä siitä, että järjestelmäsi tarvitsee tarkastusta. Me suoritamme IV-kanavan kamerakuvaukset, lämpökuvaukset, kosteusmittaukset, ilmanlaadun tarkastukset ja savukokeet ongelman löytämiseksi.

 

Mittauspalvelumme

Sisäilmaston mittaus voi paljastaa paljon ilmasta, jota hengität päivittäin. Mittaamme sisäilman olosuhteita, kuten lämpötilaa, kosteuspitoisuutta, hiilidioksidipitoisuutta ja painesuhteita. Analysoimme myös sisäilmanäytteitä, jotka voivat sisältää hiukkasia, pölyjä, kuituja ja VOC-yhdisteitä. Tunnistamme ja analysoimme mahdolliset epäpuhtaudet ja varmistamme, että hengität puhdasta ja terveellistä ilmaa.

 

Hyödyt ja säästöt

Tarkastettu ja hyvin toimiva ilmanvaihtojärjestelmä parantaa sisäilman laatua ja energiatehokkuutta, mikä johtaa pienempiin energiakustannuksiin ja pidempään käyttöikään. Asiantuntevat mittaus- ja tarkastuspalvelumme auttavat varmistamaan, että järjestelmäsi toimii parhaalla mahdollisella tavalla.  Tutustu alla oleviin ilmanvaihdon tarkastuspalveluihimme, tarkista niiden sisällöt tai osta suoraan painamalla hintalapun.


Tarjoamamme tarkastuspalvelut
 

320

Ilmamäärien mittaus ilman tasapainoitus

932€

Ilmanlaadun home tutkimus - Laboratorioanalyysit

460

Ilmamäärien suhteellisen säätö

209€

Ilmanlaadun arviointi - Sisäilmamittaus


Referenssit tarkastuksista
 

Jokaisen projektin dokumentointi on meille tärkeää, vaikka emme aina ehdi kertoa kaikista yksityiskohdista. Vuoden aikana suoritamme satoja erilaisia ilmanvaihdon mittaus- ja tarkastustöitä, jotka dokumentoimme huolellisesti valokuvin ja muistiinpanoin. Tämä auttaa meitä varmistamaan korkeimman laadun ja tehokkuuden, vaikka asiakas ei erityisesti pyytäisikään kuvallista raporttia.

 

Referenssilistastamme näet konkreettisesti, miten olemme auttaneet asiakkaitamme parantamaan ilmanvaihdon laatua ja energiatehokkuutta. Tutustu referensseihimme ja huomaa, kuinka ammattitaitoiset palvelumme voivat auttaa sinua saavuttamaan optimaaliset sisäilmaolosuhteet.

2023

Tarkastus

Helsinki

IVAeris Oy suoritti Kasarmikatu 36:ssa tarkkaa ilmanvaihtojärjestelmän mittausta ja säätöä osana laajempaa Ilmastointi-Mikenti Oy:n projektia. Työ sisälsi huolellisen ilmavirtausten mittauksen, dokumentoinnin sekä säätämisen optimaaliselle tasolle.

2019

Tarkastus

Vantaa

KLA Talotekniikka Oy antoi toimeksi tarkistaa Kivistön Asuinkortelin uudisrakennuksien ilmanvaihtokanavien tiiveydet. Kanavien tiiveyden suhteen piti noudattaa Suomen Rakennusmääräyskokoelman osan D2/2012 määräyksiä ja ohjeita.

2019

Tarkastus

Helsinki

Suoritimme Consortia Finland Oy:n tilauksesta mittaukset, säädöt ja tasapainotuksen kerrostalon ilmanvaihtojärjestelmälle osoitteessa Rautalammintie 2, Helsinki. Työ sisälsi myös ääni/melumittaukset.

2019

Tarkastus

Kauniainen

IVAeris Oy suoritti kerrostalossa Kauniaistentie 9:ssä, Kauniaisissa ilmamäärien mittauksen ja säädön, varmistaen terveellisen ja mukavan sisäilman.

bottom of page