top of page

 

Huipputason IV-asennukset – Parempi ilmanvaihto täältä!


IV-asennus Espoo, Vantaa, Helsinki ja koko Uusimaa

IVAeris Oy tarjoaa kattavat ilmanvaihtojärjestelmien asennuspalvelut, jotka takaavat optimaalisen sisäilman laadun ja energiatehokkuuden. Hoidamme kaiken ilmanvaihdon oheislaitteiden asennuksista ja koneiden vaihdoista kokonaan uusien järjestelmien asentamiseen sekä vanhojen kohteiden saneerauksiin. Lue lisää: Koneellinen ilmanvaihto. 

 

Meillä on vankka kokemus ja asiantuntemus alalta, ja tarvittaessa voimme hyödyntää laajaa yhteistyöverkostoamme muiden alojen töihin, kuten ilmanvaihtokanavien kotelointiin tai vesiputkikytkentöihin.

 

Asiantunteva Asennus

Suomessa on korkeat vaatimukset ilmanvaihdon asennukselle, ja me IVAeris Oy:ssä varmistamme, että kaikki työt tehdään oikein ensimmäisellä kerralla. 70- ja 80-luvuilla rakennetuissa taloissa tehtiin usein kompromisseja ilmanvaihdossa, mikä on johtanut ongelmiin kuten kondensoitumiseen ja saumojen aukeamiseen. Me ymmärrämme näiden ongelmien vakavuuden ja tarjoamme ratkaisuja, jotka ovat kestäviä ja tehokkaita.

 

Panosta Laatuun

Ilmanvaihtojärjestelmän asennushankkeessa kannattaa aina luottaa asiantuntijoihin. Me tunnemme määräykset ja hallitsemme parhaat menetelmät, mikä varmistaa laadukkaan ja nopean työn. Pohjoismaissa ja Suomessa sisäilman laatu on erityisen tärkeää, sillä vietämme 90% ajastamme sisätiloissa. EU:n tutkimukset osoittavat, että huono ilmanlaatu lyhentää elinikää merkittävästi, mikä korostaa ilmanvaihtolaitteiden merkitystä.

Ilmanvaihto Aeris tarjoaa kaikki ilmanvaihtojärjestelmien asennuspalvelut Espoossa, Vantaalla, Helsingissä ja koko Uudellamaalla. Tutustu alla oleviin ilmanvaihdon asennuspalveluihimme, tarkista niiden sisällöt tai osta suoraan painamalla hintalapun.


Tarjoamamme asennuspalvelut
 

280€

IV-puhaltimen, moottorin tai vastaavan laitteen asennus

324€

Korvausilmaventtiilin asennus

500€

Radonhuippuimurin asennus

180€

Ilmavirran säätölaitteiden ja päätelaiteiden asennus


Referenssit asennuksista
 

Aina emme ehdi tai muista kirjata jokaisesta työkohteesta, mutta vuosittain hoidamme satoja erilaisia ilmanvaihtotöitä. Dokumentoimme jokaisen projektin huolellisesti valokuvin ja muistiinpanoin, vaikka asiakas ei erityisesti pyytäisikään kuvallista raporttia.

 

Alta löydät listan suorittamistamme puhdistustöistä vuosien varrelta. Tutustu referensseihimme ja näe konkreettisesti, miten olemme parantaneet asiakkaidemme ilmanvaihdon laatua ja energiatehokkuutta.

 

Voit nyt tarkistaa referenssimme ja nähdä konkreettisesti, kuinka olemme auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan paremman ilmanvaihdon laadun ja energiatehokkuuden.

2024

Asennus

Espoo

Asensimme Kalkkipellontie 6:ssa IV-10 Oy:n tilauksesta 800 mm kanaviston ja eristimme sen 50 mm lämpövillalla. Purimme raskaan Genano-ilmanpuhdistimen ja käytimme nostimia sekä teippejä varmistaaksemme tiiviin ja tehokkaan asennuksen.

2023

Asennus

Kirkkonummi

IVAeris Oy uudisti ja optimoi Pulmutien omakotitalon ilmanvaihtoa keväällä 2023. Projekti sisälsi vanhan järjestelmän osittaisen purkamisen, uuden ilmanvaihtojärjestelmän asennuksen sekä järjestelmän mittauksen ja säädön.

2023

Asennus

Helsinki

IVAeris Oy auttoi toteuttamaan laadukkaan ilmanvaihdon asennustyön Warrior Areenalla Helsingissä, Maantienpelto 1. Asensimme kanttikanavat ja normikanavat huolellisesti niittaamalla, sekä huolehdimme eristysten väliaikaisesta poistosta ja asennuksesta takaisin.

2019

Asennus

Helsinki

IVAeris Oy osallistui Finnplumber LVI-Asennuksen kanssa yhteistyössä tehtyyn ilmanvaihtokanavien asennusprojektiin Helsingin Jaakonkadulla sijaitsevassa toimistorakennuksessa.

2020

Asennus

Helsinki

Lääkelaboratorion katolle asennettiin tarkkuutta vaativat kaksi Atex-luokiteltua huippuimuria. Huippuimureiden ja kanaviston tiiveys varmistettiin tarkasti, jotta vaaralliset kaasut eivät pääsisi vahingoittamaan rakenteita tai elinympäristöä. Kanavistoa muutettiin käyttämällä erityisiä komposiittimateriaaleja, jotka kestävät laboratoriopäästöjä. Asennus suoritettiin yhteistyössä espanjalaisen valmistajan kanssa varmistaen järjestelmän luotettavuuden ja turvallisuuden.

2023

Asennus

Vantaa

IVAeris Oy suoritti ilmanvaihtojärjestelmän uudistamisen Ristipuron päiväkodin sivurakennuksessa, Laaksotie 1, Vantaa, kohtaen työkaluvarkauden ja taloudellisia haasteita projektin aikana.

2019

Asennus

Kirkkonummi

IVAeris Oy toteutti Kirkkonummella sijaitsevassa hoivakodissa ilmanvaihdon asennustyön. Työ sisälsi koneellisen tulo- ja poistojärjestelmän asennuksen.

2019

Asennus

Helsinki

IVAeris Oy suoritti kiireellisen huippuimurin vaihdon ravintolassa Hollantilaisentie 32, Helsinki. Yhteistyökumppanin, Finnplumber LVI-asennuksen kautta saapunut työtilaus hoitiin tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

2024

Asennus

Vantaa

Pancho Villa -ravintolan ilmanvaihtoprojekti oli haasteellinen, sillä alun perin asennetussa järjestelmässä oli lukuisia puutteita. Tiimimme yhteistyössä ulkopuolisten urakoitsijoiden kanssa korjasi nämä virheet, mukaan lukien tehoton huippuimuri, puutteelliset poistoilmajärjestelmät ja riittämätön tuloilmakone. Asennukset, säädöt ja päivitetyt piirustukset varmistivat toimivan ja tehokkaan ilmanvaihdon ravintolan tarpeisiin.

2023

Asennus

Espoo

IVAeris Oy toteutti laajan ilmanvaihdon asennusprojektin Espoossa sijaitsevassa rivitaloyhtiössä 19.1.2023. Projektin tilaajana toimi Bravida Oy. Asennustyön kohteena oli asuntokohtainen LTO-kone.

2019

Asennus

Espoo

IVAeris Oy toteutti omakotitalossa ilmanvaihtokanavien asennuksen, kanaviston ja venttiilien puhdistuksen sekä ilmamäärien mittauksen ja säädön.

2019

Asennus

Helsinki

IVAeris Oy päivitti omakotitalon ilmanvaihtojärjestelmän Juoksuhaudentie 17:ssä, Helsingissä. Töihin sisältyi ilmanvaihtokanaviston puhdistus ja eristys, ilmanvaihtojärjestelmän muutostyö ja ilmanvaihtopiirustusten laadinta.

bottom of page