top of page

 

Ensiluokkainen IV-huolto – Parempaa ilmanvaihtoa!


Ilmanvaihdon huolto Espoo, Vantaa, Helsinki ja koko Uusimaa

Hyvin huollettu kiinteistö säilyttää arvonsa ja tarjoaa miellyttävän asumiskokemuksen. Taloyhtiöissä ilmanvaihdon huolto kuuluu kiinteistön omistajalle tai isännöitsijälle, mutta omakotitaloissa asukkaat vastaavat itse huollosta. Me IVAeris Oy:llä tarjoamme kattavia ilmanvaihdon huoltopalveluja, kuten suodattimien tarkastusta ja vaihtoa, varmistaen aina parhaan mahdollisen sisäilman laadun.

 

Miksi ilmanvaihdon huolto on tärkeää?

Ilmanvaihtojärjestelmän säännöllinen huolto on elintärkeää, jotta järjestelmä toimii tehokkaasti ja pitkäikäisesti. Ilmanvaihtojärjestelmät, olipa kyseessä painovoimainen ilmanvaihto, koneellinen poistoilmanvaihto tai lämmöntalteenotolla varustettu järjestelmä, vaativat säännöllistä huoltoa ja suodattimien vaihtoa vähintään kaksi kertaa vuodessa. Moottorit kuluvat ja kanavat likaantuvat jatkuvasti, mikä voi johtaa ilmanvaihdon tehon heikkenemiseen ja sisäilman laadun huononemiseen. Lue lisää: Koneellinen ilmanvaihto

 

Hyödyt ja säästöt

Energiatehokkaasti toimiva ilmanvaihtojärjestelmä vähentää lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia merkittävästi. Puhdas ja oikein säädetty järjestelmä varmistaa miellyttävän sisäilman ja ehkäisee ennenaikaisia korjauskustannuksia. Me IVAeris Oy:ssä huolehdimme siitä, että ilmanvaihtojärjestelmäsi toimii aina optimaalisesti.

Huoltosopimukset

Tarjoamme myös huolenpitosopimuksia, jotka räätälöidään kohdekohtaisesti. Sopimus kattaa kaikki tarvittavat huoltotoimenpiteet ja mahdolliset korjaukset, mikä takaa mielenrauhan kiinteistönomistajalle. Lue lisää: Huoltosopimukset

Pidä ilmanvaihtojärjestelmäsi huippukunnossa IVAeris Oy:n ammattitaitoisten huoltopalvelujen avulla. Paranna sisäilman laatua ja säästä energiakustannuksissa luotettavan huoltopalvelun ansiosta. Tutustu alla oleviin ilmanvaihdon huoltopalveluihimme, tarkista niiden sisällöt tai osta suoraan painamalla hintalapun.


Tarjoamamme huoltopalvelut
 

280

Ilmanvaihdon huoltosopimus

180€

Ilmavirran säätölaitteiden ja päätelaiteiden asennus

280€

IV-puhaltimen, moottorin tai vastaavan laitteen asennus

299€

Ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto

324€

Korvausilmaventtiilin asennus

500€

Radonhuippuimurin asennus


Referenssit huolloista
 

Vaikka emme aina ehdi kirjata ylös jokaista työkohdetta, vuosittain suoritamme satoja erilaisia ilmanvaihtohuoltoja. Jokainen projekti dokumentoidaan tarkasti valokuvin ja muistiinpanoin, vaikka asiakas ei erityisesti pyytäisikään kuvallista raporttia.

 

Alta löydät listan suorittamistamme huoltotöistä vuosien varrelta. Tutustu referensseihimme ja näe, miten olemme parantaneet asiakkaidemme ilmanvaihdon laatua ja energiatehokkuutta.

 

Tarkista referenssimme ja huomaa, kuinka olemme auttaneet asiakkaitamme saavuttamaan erinomaisen ilmanvaihdon laadun ja energiatehokkuuden.

2023

Huolto

Espoo

Orionin pääkonttorissa ja Espoon tehtaassa suoritettiin vuosihuolto vuonna 2023. Työ sisälsi ilmanvaihtolaitteiden toimivuuden ja tiiveyden tarkistuksen sekä suodattimien vaihdon. Kaikki työntekijät kävivät turvallisuuskoulutuksen ennen kohteeseen pääsyä. Tämä työ vaati erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä lääkevalmistuksessa ilmanvaihdon luotettavuus ja puhtaus ovat kriittisiä. Valokuvien ottaminen kohteesta oli kielletty sopimusten mukaisesti.

2019

Huolto

Espoo

IVAeris Oy suoritti monipuolisen ilmanvaihtojärjestelmän huoltotyön Espoon Porarinkadulla sijaitsevassa kerrostalossa. Tehtäviin sisältyi suodattimien vaihto, puhallinmoottorien korvaaminen sekä kondenssivesiviemäreiden puhdistus.

2019

Huolto

Espoo

Suoritimme EBM-Papst Oy:n toimistorakennuksen ja hallin ilmanvaihtojärjestelmän puhdistuksen ja laajan huoltotyön Espoossa, osoitteessa Puistotie 1. Työhön sisältyi myös vanhojen AC moottorien vaihtaminen energiatehokkaampiin EC moottoreihin.

2020

Huolto

Espoo

IVAeris Oy toteutti Tapiolan Lämpö Oy:n toimeksiannosta ilmanvaihtojärjestelmän huollon ja optimoinnin kerrostalossa, Espoon Porarinkatu 2. Työ sisälsi suodattimien vaihdon, moottorien tarkastuksen/vaihdon sekä lämpötila-asetusten säätämisen.

bottom of page