top of page

 

Pääkaupunkiseudun nopein ja luotettavin ilmanvaihtoasiantuntija


IV-palvelut Espoo, Vantaa, Helsinki ja koko Uusimaa

IVAeris Oy, vuonna 2019 perustettu Espoossa toimiva ilmanvaihtoalan yritys, edustaa sitoutumista, asiantuntemusta ja innovaatiota. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, kuten ilmanvaihtojärjestelmien asennukset, puhdistukset, huollot ja korjaukset. Yrityksen perustaja johtaa omakohtaisesti markkinointia, myyntiä, työnjohtoa ja laskutusta, mikä mahdollistaa tehokkaan toiminnan ja alhaisemmat kustannukset. Ympäristövastuullisuus on meille tärkeää, ja käytämme sähköautoja sekä optimoimme toimintojamme minimoidaksemme ympäristövaikutukset. Arvostamme jatkuvaa oppimista ja tarjoamme harjoittelupaikkoja tuleville ilmanvaihtoalan ammattilaisille. Olemme ylpeitä viimeaikaisista projekteistamme, kuten ilmanvaihdon merkityksen korostamisesta ja viittomakielen opetussovelluksen kehittämisestä kuulovammaisille. Tavoitteenamme on vakiinnuttaa asemamme luotettavana, innovatiivisena ja yhteiskuntavastuullisena toimijana ilmanvaihtopalveluiden kentällä.


Meidän tiimi
 

IVAeris Oy:n henkilökunta koostuu monikulttuurisista moniosaajista, joilla on vankka pohja talotekniikan koulutuksessa. Meidän tiimissä jokainen on suorittanut vähintään talotekniikan perustutkinnon, ja kokeneimmilla on lisäksi alan ammattitutkintoja, erikoisammattitutkintoja ja jopa insinööritutkintoja.

 

Kannustamme jatkuvasti henkilökuntaamme täydennyskoulutukseen varmistaaksemme ammattitaidon huipputason ja asiakkaidemme parhaan palvelun. Työntekijämme ovat käyneet läpi kattavat työturvallisuus- ja paloturvallisuuskoulutukset, ja heidän varusteisiinsa kuuluu aina voimassa olevat pätevyyskortit. Tutustu tiimiimme ja huomaat, että yhdistää meitä syvä kiinnostus alaan ja omistautuminen asiakkaidemme tarpeisiin!

Mikael Denut

Mikael Denut

Toimitusjohtaja, Insinööri

Sobir Parpiev

Sobir Parpiev

IV-asentaja

Gabor Fekete

Gabor Fekete

Työnjohtaja, Insinööri

Noel Mwova

Noel Mwova

IV-asentaja

Almos Rajos

Almos Rajos

IV ja Sähköasentaja

Ilian Hertell

Ilian Hertell

IV-asentaja

Ragnar Arro

Ragnar Arro

IV-asentaja


Ajankohtaiset artikkelit
 

bottom of page