top of page


LASKUTUSTIEDOT
 


VERKKOLASKUTUS
 

Y-TUNNUS

3013997-8

OVT-TUNNUS

003730139978

VÄLITTÄJÄ

Maventa

VÄLITTÄJÄN TUNNUS

003721291126

IVAeris Oy:ssä käsittelemme ostolaskut sähköisesti. Pyrimme omalta osaltamme säästämään luontoa käyttämällä sähköisiä palveluja ja toivomme saavamme laskunne verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.


SKANNAUSPALVELU
 

IVAeris Oy

OVT 003730139978

PL 73464

00021 LASKUTUS

 

 

Mikäli käytössänne on paperinen laskutus, pyydämme teitä lähettämään laskut skannauspalveluumme. Huomioittehan, että vasemmalla olevat tiedot tulee näkyä sellaisenaan skannattavassa laskukuvassa. Tiedot pelkässä kirjekuoressa eivät riitä. 


SÄHKÖPOSTILASKUTUS
 

Sähköpostilaskulle merkitään vastaanottaja samaan tapaan kuin paperilaskulle. Sähköpostilla toimitettavien ostolaskujen yhteydessä on huomioitava:

Osoitteeseen voi lähettää ainoastaan laskuja, ei muuta postia. Laskun tulee olla PDF-formaatissa. Yhdessä sähköpostissa voi olla vain yhden laskun tiedot. Kaikkien laskun sivujen täytyy olla yhdessä PDF-tiedostossa, joten laskun mahdolliset liitteet skannataan samaan PDF-tiedostoon laskun jatkosivuiksi. Sähköposti voi siis sisältää ainoastaan yhden PDF-tiedoston. PDF-tiedosto ei saa olla salattu tai salasanalla suojattu.


POSTIOSOITE
 

IVAeris Oy

Kavallinniitynkuja 1

02710 ESPOO

SUOMI

Maksumuistutukset, tiedotteet ja muu posti lähetetään edelleen postiosoitteeseemme.

 

Laskua koskevissa kysymyksissä ottakaa yhteyttä sähköpostitse: mikael.denut@aeris.fi

TARJOUSPYYNTÖ

Mitä IV palvelua olet etsimäsä?
Lataa tiedoto

Kiitos yhteydenotostasi! | Tack för din kontakt!

bottom of page